Μάρκεζ: «Δεν χρειάζομαι bodyguard»

Μάρκεζ: «Δεν χρειάζομαι bodyguard»
Ο αναβάτης της Repsol Honda είπε πως το προσωπικό ασφαλείας γύρω από εκείνον είναι αχρείαστο, σε αντίθεση με τον Χόρχε Λορένθο που δεν είχε κάποια αντίρρηση.

Ο επόμενος αγώνας του MotoGP είναι στο Μουτζέλο της Ιταλίας, πατρίδα ενός από τους βασικότερους αντιπάλους του Μαρκ Μάρκεζ, Βαλεντίνο Ρόσι. Ως εκ τούτου, άνθρωποι της διοργάνωσης έβαλαν προσωπικό ασφαλείας να έχει από... κοντά τον Μάρκεζ, όπως και τον Χόρχε Λορένθο της Movistar Yamaha, λόγω αυξημένου κινδύνου για κάποιου είδους επίθεση από φανατικούς οπαδούς του «Γιατρού».

Ο πρώτος, είπε για το περιστατικό: «Από τότε που φτάσαμε εδώ αισθάνομαι πολύ καλά, οι οπαδοί είναι εκεί και ζητάνε φωτογραφίες και αυτόγραφα. Το πρωί, είδα έναν bodyguard να είναι κοντά μου και είπα πως δεν τον χρειάζομαι, θέλω να αισθάνομαι φυσιολογικά. Είναι μόνο ένα ακόμη σιρκουί και θεωρώ ότι είμαστε σε ένα σπορ που δεν συμβαίνουν επεισόδια. Αισθάνομαι υπέροχα και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Στον αντίποδα, ο Χόρχε Λορένθο εμφανίστηκε θετικός στο να υπάρχει προσωπικό ασφαλείας και δήλωσε: «Στο paddock δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο, όμως μακριά από αυτό, ποιος ξέρει; Είναι πολύς κόσμος στην Ιταλία, πολλοί οπαδοί και ποτέ δεν ξέρεις πως αυτοί μπορούν να αντιδράσουν. Ας είναι εκεί η ασφάλεια, αν δεν τους χρειαστούμε ΟΚ, όλα καλά, αν πάλι χρειαστεί να επέμβουν, θα είναι έτοιμοι να κάνουν τη δουλειά τους».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!