Έρχεται Seat Ateca Cupra στο Παρίσι;

Έρχεται Seat Ateca Cupra στο Παρίσι;

H Ισπανική φίρμα σκέφτεται την παρουσίαση μιας γρήγορης έκδοσης του νέου της SUV στην έκθεση του Παρισιού, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα.

Έρχεται Seat Ateca Cupra στο Παρίσι;

Το πρώτο SUV (αν εξαιρεθεί το Altea 4 Freetrack) της Seat παρουσιάστηκε πρόσφατα και έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις, κάτι που αναμένεται πως θα γίνει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό αν παρουσιαστεί και σε έκδοση Cupra. Η Seat ακόμα «ψάχνεται» με αυτή την πιθανότητα σύμφωνα με δημοσιεύματα, καθώς θέλει να δει κατά πόσον υπάρχει χώρος στην αγορά για ένα γρήγορο SUV αυτής της κατηγορίας. Ένα μέρος της έρευνάς της θα γίνει πιθανότατα και στο Παρίσι, καθώς ίσως προσπαθήσει να δει πως θα υποδεχτεί ο κόσμος ένα πρωτότυπο του Ateca Cupra. 

Αν δει ότι το έδαφος είναι... πρόσφορο, δεν αποκλείεται να το δούμε και στην παραγωγή! Φουσκωμένοι προφυλακτήρες, μεγαλύτερες ζάντες, ανασχεδιασμένη εμπρός γρίλια και φώτα LED θα είναι μερικές από τις οπτικές διαφοροποιήσεις, αν τελικά υλοποιηθεί το πρότζεκτ. Ο κινητήρας του θα προέρχεται ενδεχομένως από το Leon Cupra, δηλαδή ο 2.0 TSi με απόδοση γύρω από τους 300 ίππους. Η αναβαθμισμένη τετρακίνηση με έμφαση στη σπορ οδήγηση, η μικρότερη απόσταση από το έδαφος, τα σκληρότερα ελατήρια, οι μεγαλύτερες εξατμίσεις και ένα κουμπί που θα εστιάζει το αυτοκίνητο ακόμη περισσότερο στην οδηγική απόλαυση, είναι μερικές ακόμη πιθανές επεμβάσεις. Μέχρι στιγμής πάντως, περιμένουμε κάποια επίσημη ενημέρωση, καθώς η εταιρεία δεν έχει πάρει θέση. 

*Η κεντρική φωτογραφία είναι ψηφιακά επεξεργασμένη και όχι κάποια επίσημη από τη Seat. 

Best of internet