Νέο VW Tiguan και Xterra Greece μαζί

Νέο VW Tiguan και Xterra Greece μαζί

Νέο VW Tiguan και Xterra Greece μαζί

Η κορυφαία αθλητική διοργάνωση off road τριάθλου συναντά το νέο SUV της VW, το Tiguan και μαζί διασχίζουν βουνά και θάλασσες. 

Το νέο Tiguan είναι ο επίσημος χορηγός της διοργάνωσης Off Road τρίαθλου και αθλημάτων εκτός δρόμου με το όνομα Xterra Greece 2016.

Το Xterra είναι μία από τις μεγαλύτερες δραστηριότητες off road αγώνων στον κόσμο. Στην Ελλάδα πραγματοποιεί μια σειρά από ξεχωριστές διοργανώσεις στις ομορφότερες περιοχές της χώρας, σε αθλήματα όπως το τρίαθλο, η κολύμβηση ανοικτής θάλασσας, το ορεινό τρέξιμο και η ορεινή ποδηλασία. Οι αγώνες αυτοί απευθύνονται σε αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, που θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους.

Στις 7 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Off-road τρίαθλου στην πλαζ Βουλιαγμένης, ενώ το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου 2016 θα διεξαχθεί ο ημι μαραθώνιος και αγώνας κολύμβησης στην Χαλκιδική, στο Porto Carras Grand Resort.

Το νέο Tiguan, ακολουθώντας τον off road και περιπετειώδη χαρακτήρα του δεν θα μπορούσε να λείπει από την πιο σημαντική διοργάνωση off road αθλητισμού στον κόσμο. Η παρουσία του στην συγκεκριμένη διοργάνωση το εδραιώνει στη συνείδηση του κοινού ως σύγχρονο, δυναμικό και ασταμάτητο, ανεξαρτήτως των συνθηκών, ενώ ταυτίζεται με την δύναμη και το αθλητικό πνεύμα που επιδεικνύουν οι συμμετέχοντες.

Με το Xterra Greece το νέο Tiguan σας προκαλεί να κάνετε και εσείς αυτό που το ίδιο υπόσχεται: Access all Areas, δηλαδή να φτάσετε παντού.

 

Best of internet