Με νέο site «στον αέρα» η SsangYong

Με νέο site «στον αέρα» η SsangYong
Το επίσημο website της SsangYong Ελλάδας είναι πιο πλήρες, χρηστικό και εντυπωσιακό από ποτέ, ενώ προσαρμόζεται σε όλες τις φορητές συσκευές.

Διατηρώντας το γνωστό domain name www.ssangyong.gr, το νέο site της κορεατικής εταιρείας κατασκευής SUV έχει αλλάξει σε σχεδίαση και περιεχόμενο, ώστε να είναι καλύτερο από ποτέ. Πλέον, χρησιμοποιεί τεχνολογία που το καθιστά προσαρμόσιμο και φιλικό και κατά την περιήγηση από smartphones και tablets.

Στην ιστοσελίδα ο επισκέπτης μπορεί να βρει αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα μοντέλα της SsangYong με φωτογραφίες, τιμές, τεχνικά στοιχεία, καταλόγους, καθώς και εγχειρίδια χρήσης για κάθε μοντέλο (Tivoli, νέο XLV, Korando, Rexton W, Rodius, Actyon Sports).

Ειδικότερα για το Tivoli & το νέο XLV, υπάρχει η δυνατότητα 360ο περιήγησης σε εξωτερικό και εσωτερικό, καθώς και εναλλαγής μεταξύ χρωμάτων σε μονόχρωμες και 2-Tone παραλλαγές.

Παράλληλα, ο επισκέπτης μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση με ένα κλικ στην υπηρεσία του test drive κατ΄ οίκον για το Tivoli και το νέο XLV, να στέλνει αιτήματα προς απάντηση και να εγγράφεται στο σχετικό newsletter.

Το site περιέχει ακόμα ενότητα που αφορά στις υπηρεσίες after sales, όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά για το πρόγραμμα «5ετούς Πλήρους Καλύψεως SsangYong». Α

κόμα, ο επισκέπτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αναλυτικές πληροφορίες για το δίκτυο επίσημων εμπόρων και επισκευαστών της SsangYong στην Ελλάδα, με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και αλληλεπιδραστικό χάρτη καθοδήγησης προς κάθε συνεργάτη, ξεκινώντας από το σημείο όπου βρίσκεται.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!