Με τρίτη μοτοσικλέτα της Ducati ο Πίρο στην Ιταλία

Νίκος Τσιώκος
Με τρίτη μοτοσικλέτα της Ducati ο Πίρο στην Ιταλία
Ο δοκιμαστής της Ducati, Μισέλε Πίρο, θα λάβει μέρος στο Γκραν Πρι της Ιταλίας στο Μουτζέλο με τρίτη εργοστασιακή μοτοσικλέτα της Scuderia.

Με τρεις εργοστασιακές μοτοσικλέτες θα εμφανιστεί η Ducati στο Γκραν Πρι της Ιταλίας στο Μουτζέλο. Αυτό διότι εξασφάλισε τη wild card ο δοκιμαστής της Scuderia, Μισέλε Πίρο, ο οποίος θα κάνει την τέταρτη εμφάνισή του στη φετινή σεζόν στο Moto GP.

Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά φέτος που θα τρέξει με την Desmosedici GP του 2016, αφού στους τρεις προηγούμενους αγώνες είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Ντανίλο Πετρούτσι στην OCTO Pramac Yakhnich, η οποία χρησιμοποιεί μοτοσικλέτες της ομάδας της Μπολόνια. «Είμαι χαρούμενος που θα τρέξω στο Μουτζέλο με την Desmosedici GP και με την ομάδα μου.

Η μοτοσικλέτα μου θα έχει την ίδια διαμόρφωση με αυτή της εργοστασιακής ομάδας και θα προσπαθήσουμε να είμαστε γρήγοροι και ανταγωνιστικοί, όπως δείξαμε πέρυσι», δήλωσε ο 29χρονος Ιταλός. Τέλος, να σημειώσουμε ότι είναι τρίτη σερί χρονιά που η Ducati διαθέτει εξτρά εργοστασιακή μοτοσικλέτα στο Μουτζέλο για τον Πίρο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!