Το GP Ιταλίας του Moto GP στον OTE TV

Gazzetta team
Το GP Ιταλίας του Moto GP στον OTE TV
Το Γκραν Πρι Ιταλίας στο Μουτζέλο είναι το έκτο της φετινής σεζόν του Moto GP και έρχεται στον ΟΤΕ ΤV.

Τα κανάλια OTE Sport παραμένουν πιστά στο ραντεβού τους με το Moto GP, η δράση του οποίου συνεχίζεται στο Μουτζέλο της Ιταλίας. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλη τη δράση και χωρίς διακοπές από το OTESPORT5HD όλο το τριήμερο.

Βέβαια, οι ζωντανές μεταδόσεις θα ξεκινήσουν από τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής (20/5) και θα υπάρχει πλήρης κάλυψη απ' όλες τις περιόδους των ελεύθερων δοκιμών, των κατατακτηρίων δοκιμών και του αγώνα τόσο στη μεγάλη κατηγορία όσο και στις δύο μικρότερες (Moto 2 και Moto 3) του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας.

Σε επίπεδο Moto GP το ενδιαφέρον είναι αμείωτο, με τον Χόρχε Λορένθο να κυνηγάει τη δεύτερη σερί νίκη του και τρίτη στη σεζόν, και τους Βαλεντίνο Ρόσι, Μαρκ Μάρκεζ να επιδιώκουν την επιστροφή τους στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου για να διατηρηθούν όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας και να μη χάσουν έδαφος στη μεγάλη μάχη για τον τίτλο.

Επίσης, όλα αυτά στον απόηχο της μεταγραφής του Μάβερικ Βινιάλες στη Yamaha και της ανανέωσης του Αντρέα Ντοβιζιόζο με την Ducati. Όλη η δράση του Moto GP, λοιπόν, έρχεται στον OTE TV μέσω του OTESPORT5HD, όπου θα προβάλλονται και στιγμιότυπα στο... κενό μεταξύ των ζωντανών μεταδόσεων. Η πρώτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών του Moto GP ξεκινούν στις 10:55 το πρωί της Παρασκευής (20/5), ενώ ακολουθεί η δεύτερη περίοδος στις 14:10 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Το Σάββατο (21/5) παίρνει σειρά η τρίτη περίοδος 10:55 και η τέταρτη στις 14:30. Στις 15:10 θα ξεκινήσουν οι κατατακτήριες δοκιμές και το Q1, ενώ το Q2, όπου θα κριθεί η pole position είναι προγραμματισμένη για τις 15:35. Για την Κυριακή (22/5) το καθιερωμένο ζέσταμα (Warm Up) θα ξεκινήσει στις 10:40, ενώ στις 15:00 θα έχουμε την εκκίνηση του αγώνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!