«Έφαγε» τη μοτοσυκλέτα στο κεφάλι (video)

«Έφαγε» τη μοτοσυκλέτα στο κεφάλι (video)
Μια μηχανή μεγάλου κυβισμού ξέφυγε από τον έλεγχο του αναβάτη της σε ένα track day και ήρθε... ουρανοκατέβατη στον από πίσω, με αποτέλεσμα να πέσει κι εκείνος με τη σειρά του.

Τα track day διοργανώνονται σε πίστες και πολύ πιο ασφαλή από τις κόντρες που λαμβάνουν χώρα στους δημόσιους δρόμους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί και κάτι να πάει στραβά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η κάμερα είναι τοποθετημένη στο κράνος ενός αναβάτη και καταγράφει το γύρο του στην πίστα, όταν μπροστά από εκείνον γίνεται ένα ατύχημα.

Ο ένας οδηγός πάει να περάσει τον άλλο στην ευθεία, με τον εμπρός να αλλάζει ελαφρώς την πορεία του προς τα αριστερά και να κλείνει τον πίσω. Ως αποτέλεσμα, ο πίσω πέφτει και η μοτοσυκλέτα του κυλιέται στην άσφαλτο, μέχρι που «βρίσκει» κάπου και... απογειώνεται. Ο αναβάτης που τραβάει το βίντεο πιο πίσω δεν έχει φυσικά χρόνο να αντιδράσει και «τρώει» τη μοτοσυκλέτα των περίπου 150 κιλών πάνω του, ενώ όπως είναι λογικό, ακολουθεί και η δική του πτώση. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε αν κάποιος έχει τραυματιστεί από αυτή την ιστορία και ελπίζουμε όλα να έχουν πάει καλά. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!