Θα ξεπεράσει τις προσδοκίες η επόμενη Toyota GT86

Θα ξεπεράσει τις προσδοκίες η επόμενη Toyota GT86
Με τη νέα γενιά της Toyota GT86 να μην είναι πολύ μακριά, ο Αρχιμηχανικός του μοντέλου είπε ότι θα είναι πολύ καλύτερο από το σημερινό σε κάθε τομέα.

Το Toyota GT86 και το «δίδυμο» μοντέλο της, Subaru BRZ, ανανεώθηκαν πρόσφατα, όμως σε λίγο καιρό περιμένουμε και τις νέες τους γενιές. Σύμφωνα με τον Αρχιμηχανικό του GT86, όταν παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα προκαλέσει πολλές εκπλήξεις, καθώς θα είναι ανώτερο των προσδοκιών.

Συγκεκριμένα, είπε: «Έχουμε ξεκινήσει να ετοιμάζουμε την επόμενη γενιά του GT86, αλλά η παρουσίαση ενός προϊόντος που θα είναι καλύτερο από τις προσδοκίες του κόσμου, δεν είναι κάτι εύκολο. Σίγουρα, θα είναι ανώτερο των προσδοκιών των οπαδών του μοντέλου, όμως περιμένετε και θα δείτε, θα σας δείξουμε κάτι που θα είναι μια πραγματική έκπληξη». Όσον αφορά την τοποθέτηση ενός τούρμπο μοτέρ με περισσότερη ισχύ -που πολλοί έλεγαν ότι θα έπρεπε να διατίθεται με το σπορ Toyota-, ο ίδιος είπε πως αυτή θα ήταν η εύκολη λύση, όμως απέρριψε κάθε ενδεχόμενο παρουσίασης ενός συμβατικού υβριδικού συνόλου. Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το τι θα δούμε στο μηχανικό κομμάτι. Σύντομα, περιμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!