«Βόμβα» με Ρόσμπεργκ στη Ferrari; (pic)

Νίκος Τσιώκος
«Βόμβα» με Ρόσμπεργκ στη Ferrari; (pic)
Δημοσίευμα από την Ιταλία θέλει τη Ferrari να ετοιμάζει... βόμβα με την απόκτηση του Νίκο Ρόσμπεργκ αντί του Κίμι Ραϊκόνεν!

Ένα δημοσίευμα από την Ιταλία έρχεται να... ταράξει τα νερά της Formula1, όσον αφορά τη νέα χρονιά. Πρόκειται γι' αυτό της Corriere della Sera ότι η Ferrari ετοιμάζεται για... βόμβα με την απόκτηση του Νίκο Ρόσμπεργκ, το συμβόλαιο του οποίου με τη Mercedes λήγει στο τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα κάνει λόγο για διαπραγματεύσεις υπό άκρα μυστικότητα της Scuderia με τον μάνατζερ του Γερμανού και πως στο Μαρανέλο δεν έχουν πειστεί από τον Κίμι Ραϊκόνεν, παρά τις καλές εμφανίσεις του στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Μάλιστα, τονίζεται ότι οι Ιταλοί θεωρούν τον Iceman σπουδαίο πιλότο μεν, αλλά όχι ίδιο με αυτόν που πανηγύρισε τον τίτλο το 2007. Έτσι, φαίνεται πως αναμένεται... καυτό το προσεχές καλοκαίρι στη... μεταγραφική αγορά της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απομένει να δούμε αν έχει βάση το παραπάνω δημοσίευμα.

Πάντως, σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, η Ferrari θα έχει γερμανικό δίδυμο, τη στιγμή που τα «ασημί βέλη» θα εξετάσουν την περίπτωση του ταλαντούχου Πασκάλ Βερλάιν, ο οποίος φέτος έχει πάρει θέση στη Manor, ενώ γίνεται λόγος και για τον Φερνάντο Αλόνσο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!