Λάουντα: «Ανέλαβε την ευθύνη ο Χάμιλτον»

Λάουντα: «Ανέλαβε την ευθύνη ο Χάμιλτον»

Λάουντα: «Ανέλαβε την ευθύνη ο Χάμιλτον»

Ο Νίκι Λάουντα επιβεβαίωσε ότι ο Λιούις Χάμιλτον ανέλαβε την ευθύνη και απολογήθηκε στη Mercedes για το ατύχημα με τον Νίκο Ρόσμπεργκ βάζοντας τέλος στο θέμα.

Στις δηλώσεις του ο Λιούις Χάμιλτον παραδέχτηκε το λάθος του και απολογήθηκε στη Mercedes για το ατύχημα με τον Νίκο Ρόσμπεργκ. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Νίκι Λάουντα, που κατηγόρησε τον Βρετανό, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση της Αυστρίας ORF, όπου τόνισε πως ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής ανέλαβε την ευθύνη.

«Ο Λιούις μας κοίταξε στα μάτια και ανέλαβε την ευθύνη. Απολογήθηκε και πήρε τα πάντα πάνω του. Αυτό είναι εντάξει για μένα. Ο Τότο (Βολφ) το βλέπει διαφορετικά. Αν κάποιος πει ''παιδιά πραγματικά λυπάμαι'', αν κάποιος κάνει λάθος και το αντιληφθεί, τότε για μένα αυτό αποτελεί ιστορία», ήταν λόγια του Λάουντα.

Πάντως, το γεγονός ότι κατηγόρησε τον Χάμιλτον δεν παρηγόρησε τον Νίκο Ρόσμπεργκ. «Δε νιώθω παρηγοριά που ο Νίκι Λάουντα τον κατηγόρησε. Έχασα μία νίκη και 25 βαθμούς», δήλωσε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, ο οποίος είδε να σταματάει το σερί του στις νίκες.

Best of internet