Παραμονή Ντοβιζιόζο και επίσημα στην Ducati

Παραμονή Ντοβιζιόζο και επίσημα στην Ducati

Παραμονή Ντοβιζιόζο και επίσημα στην Ducati

Η παραμονή του Αντρέα Ντοβιζιόζο στην Ducati έγινε και επίσημη, καθώς την Τρίτη (17/5) ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του για δύο χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (16/5), ο Αντρέα Ντοβιζιόζο προτιμήθηκε από την Ducati για να πλαισιώσει τον Χόρχε Λορένθο τις δύο επόμενες χρονιές. Κάτι που έγινε επίσημο την Τρίτη (17/5), αφού η Scuderia ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι και το 2018. «Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα σε συμφωνία με την Ducati και που θα συνεχίσω την περιπέτεια που ξεκινήσαμε το 2013.

Δουλέψαμε σκληρά και έχουμε καταφέρει να φέρουμε την Desmosedici σε καλό επίπεδο ανταγωνισμού και είμαι πεπεισμένος ότι σύντομα θα πάρουμε ό,τι αξίζουμε», ανέφερε ο Ιταλός. Από τη μεριά του, ο Λουίτζι Νταλ'Ινια στάθηκε στη δύσκολη απόφαση μεταξύ Ντοβιζιόζο και Αντρέα Ιανόνε. «Ποτέ δεν είναι εύκολο να πάρεις μία τέτοια απόφαση, ειδικά όταν έχεις δύο καλούς αναβάτες, όπως οι Αντρέα (Ντοβιζιόζο και Ιανόνε).

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Ντοβιζιόζο συμφώνησε να μείνει μαζί μας για τα επόμενα δύο χρόνια και μαζί του μπορούμε να συνεχίσουμε την πετυχημένη δουλειά που ξεκινήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια για να πετύχουμε τους φιλόδοξους στόχους που θέσαμε.

Λυπούμαστε για τον Αντρέα Ιανόνε, ο οποίος στο τέλος της σεζόν δε θα είναι πλέον μαζί μας. Έχει κάνει σημαντική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια και έχει συνεισφέρει σημαντικά στην εξέλιξη της Ducati Desmosedici GP.

Γι' αυτό, θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο με αυτόν στους επόμενους αγώνες για να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα», είπε ο γενικός διευθυντής της ομάδας της Μπολόνια. Όσον αφορά το μέλλον του Αντρέα Ιανόνε, φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Suzuki για να καλύψει το κενό του Μάβερικ Βινιάλες, ο οποίος θα... μετακομίσει στη Yamaha.

Best of internet