Δοκιμές και στη βροχή για Citroen (vid & pics)

Δοκιμές και στη βροχή για Citroen (vid & pics)

Δοκιμές και στη βροχή για Citroen (vid & pics)

Παρά τη βροχή, η Citroen δεν πτοήθηκε και οι Μικ, Λεφέμπβρ πραγματοποίησαν κανονικά τις δοκιμές στην Πορτογαλία ενόψει του 2017.

Τη δεύτερη περίοδο δοκιμών ολοκλήρωσε η Citroen στην Πορτογαλία την περασμένη εβδομάδα. Αυτές συνοδεύτηκαν από βροχή, όμως οι Κρις Μικ και Στεφάν Λεφέμπβρ δεν πτοήθηκαν για να δοκιμάσουν διάφορα στησίματα στο C3, το οποίο προετοιμάζει η γαλλική ομάδα ενόψει του 2017.

«Είμαστε αρκετά χαρούμενοι που είχαμε αυτή την ποικιλία συνθηκών επειδή μπορούσαμε να δοκιμάσουμε διαφορετικά στησίματα και να εκτιμήσουμε πώς θα σταθεί το σασί στη λάσπη. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών θέλουμε να ελέγξουμε την αξιοπιστία των ποικίλων στοιχείων. Τα χιλιόμετρα έγιναν για να σιγουρέψουμε ότι πληρούν τις προδιαγραφές.

Όμως, η δουλειά μας προσηλώνεται επίσης στο να βρούμε απόδοση και άνεση για τον οδηγό. Το να βλέπουμε το αυτοκίνητό μας να έχει ολοκληρώσει δύο περιόδους δοκιμών σε απαιτητικές επιφάνειες χωρίς μεγάλα προβλήματα είναι κάτι πολύ ικανοποιητικό και ανταμοιβή για όσους δουλεύουν σε αυτό το πρότζεκτ για πάνω από ένα χρόνο.

Αν και είμαι έχουμε, ήδη, συμπληρώσει δύο περιόδους δοκιμών, είμαστε μόνο στην αρχή του ταξιδιού. Η ανάλυση των πληροφοριών θα μας βοηθήσει στην εξέλιξη στο τεχνικό κομμάτι, ενώ θα επιλέξουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις. Την ίδια στιγμή, προετοιμάζουμε και δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για δοκιμές στην άσφαλτο», δήλωσε ο νέος τεχνικός διευθυντής της Citroen, Λοράν Φρεγκοσί.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι η Citroen αποφάσισε να απέχει από το φετινό πρωτάθλημα του WRC για να δουλέψει αποκλειστικά ενόψει της επόμενης χρονιάς, κατά την οποία θα έχουμε μεγάλες αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς.

Best of internet