Φέτελ: «Θα έκανα το ίδιο»

Φέτελ: «Θα έκανα το ίδιο»

Φέτελ: «Θα έκανα το ίδιο»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ηρέμησε από τα νεύρα που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Βαρκελώνης και τόνισε ότι θα έκανε την ίδια κίνηση, αν ήταν στη θέση του Ρικιάρντο.

Μετά την επικίνδυνη κίνηση του Ντάνιελ Ρικιάρντο στην προσπάθειά του να περάσει τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο τελευταίος έγινε έξαλλος και μάλιστα αναρωτήθηκε αν «κάνουμε αγώνες ή παίζουμε πινγκ πονγκ»! Ωστόσο, αφού ηρέμησε, παραδέχτηκε ότι θα έκανε την ίδια κίνηση, αν ήταν στη θέση του Αυστραλού.

«Τώρα που έχω ηρεμήσει, πρέπει να πω ότι αν ήμουν στη θέση του (Ρικιάρντο) θα έκανα την ίδια κίνηση. Είμαστε αμφότεροι αρκετά έμπειροι. Αν εκκινήσεις στην πέμπτη και στην έκτη θέση, το να έχεις δύο μονοθέσια στο βάθρο δεν είναι τόσο κακό, αλλά πιστεύω πως ήταν πιθανή η νίκη», είπε, αρχικά.

Όσο για το αν η στρατηγική των τριών πιτ στοπ... έσβησε τις ελπίδες του για νίκη, ξεκαθάρισε πως δεν ευθύνεται η Ferrari. «Πολύ πιθανόν. Δεν κατηγορώ την ομάδα. Ήμουν αυτός που πίεζε στο να πάμε σε αυτή την κατεύθυνση. Το κάναμε και δε δούλεψε», πρόσθεσε.

Best of internet