Χάμιλτον: «Δεν αλλάζει η σχέση με τον Ρόσμπεργκ»

Χάμιλτον: «Δεν αλλάζει η σχέση με τον Ρόσμπεργκ»

Χάμιλτον: «Δεν αλλάζει η σχέση με τον Ρόσμπεργκ»

Ο Λιούις Χάμιλτον τόνισε πως το ατύχημα με τον Νίκο Ρόσμπεργκ στη Βαρκελώνη δεν αλλάζει κάτι στη μεταξύ τους σχέση.

Αλλαγή κλίματος φαίνεται πως έχουμε φέτος στη Mercedes, καθώς σε παρόμοια περίπτωση τα δύο προηγούμενα χρόνια θα έβγαιναν τα... μαχαίρια. Αυτή τη φορά δεν έγινε το ίδιο, ενώ είχαμε ατύχημα μεταξύ των δύο πιλότων της.

Ο Λιούις Χάμιλτον είχε επαφή με τον Νίκο Ρόσμπεργκ στον αγώνα της Βαρκελώνης για να τεθούν αμφότεροι εκτός από τον πρώτο γύρο και να χάσουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν στα ίσια τη νίκη, καθώς και έδαφος στη μάχη για τον τίτλο. Πάντως, το εν λόγω ατύχημα δεν αλλάζει κάτι στη μεταξύ τους σχέση, όπως είπε ο Βρετανός.

«Δεν αλλάζει τίποτα. Θα συνεχίσουμε να τρέχουμε και θα προσπαθήσουμε να σιγουρέψουμε ότι αυτό δε θα συμβεί ξανά. Η θέση δε θα είναι η ίδια στο Μονακό επειδή ποτέ δεν έχεις τέτοιου είδους ευκαιρίες», ανέφερε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Όσο για το αν ο Ρόσμπεργκ είναι πιο επιθετικός φέτος, ο Χάμιλτον ήταν κατηγορηματικός. «Όχι ιδιαίτερα. Σίγουρα έχει οδηγήσει πολύ καλά». Τέλος, να σημειώσουμε ότι από αυτή την υπόθεση μεγαλύτερος χαμένος ήταν ο ίδιος ο Χάμιλτον, αφού έμεινε στην τρίτη θέση, τη στιγμή που ο Ρόσμπεργκ διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Best of internet