Ανανέωσε με Ducati ο Ντοβιζιόζο

Νίκος Τσιώκος
Ανανέωσε με Ducati ο Ντοβιζιόζο
Ο Αντρέα Ντοβιζιόζο ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ducati και θα είναι ο ομόσταυλος του Χόρχε Λορένθο το 2017. Συζητήσεις με Suzuki ο Ιανόνε.

Σιγά-σιγά συμπληρώνεται το... παζλ στις κορυφαίες ομάδες του Moto GP ενόψει 2017. Η κινητικότητα σε Yamaha, Repsol Honda, Ducati είναι μεγάλη, με δεδομένο ότι φέτος λήγουν τα συμβόλαια όλων. Έτσι, έχουμε κάποιες μικρές αλλαγές, αλλά και ανανεώσεις, μία εκ των οποίων είναι και αυτή του Αντρέα Ντοβιζιόζο με την Ducati.

Ο Ιταλός προτιμήθηκε, τελικά, από τον Αντρέα Ιανόνε, και την επόμενη χρονιά θα αποτελέσει τον ομόσταυλο του Χόρχε Λορένθο. Βέβαια, ακόμα δεν είναι κάτι επίσημο, αφού στη Scuderia έλεγαν ότι δε θα γίνει κάποια ανακοίνωση μέχρι το προσεχές Γκραν Πρι της Ιταλίας στο Μουτζέλο (20-22/5).

Ωστόσο, τα νέα έγιναν γνωστά, όπως και με τη... μετακόμιση του Μάβερικ Βινιάλες στη Yamaha, η ανακοίνωση του οποίου αναμένεται την Πέμπτη (19/5). Όσο για τον Αντρέα Ιανόνε, έχει ενημερωθεί ότι δε θα συνεχίσει στην ιταλική ομάδα και έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τη Suzuki.

Έτσι, με δεδομένη και την παραμονή του Μαρκ Μάρκεζ στη Repsol Honda, οι τρεις «κολοσσοί» της πρώτης κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας έχουν... κλείσει τους αναβάτες τους για το 2017.

Τα δίδυμα των τριών για το 2017

Yamaha

Βαλεντίνο Ρόσι

Μάβερικ Βινιάλες*

Honda

Μαρκ Μάρκεζ*

Ντάνι Πεντρόσα

Ducati

Χόρχε Λορένθο

Αντρέα Ντοβιζιόζο*

*Δεν έχουν ανακοινωθεί

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!