Κλέβει BMW X6 σε τρία λεπτά (video)

Κλέβει BMW X6 σε τρία λεπτά (video)

Κλέβει BMW X6 σε τρία λεπτά (video)

Όσο πιο ακριβό το αυτοκίνητο, τόσο πιο γρήγορα γίνεται καπνός. Γιατί έλκει τους καλύτερα οργανωμένους και ενημερωμένους κλέφτες. 

Η συνομοταξία των πολύ ακριβών αυτοκινήτων γίνεται συχνά στόχος πολύ «προηγμένων» κλεφτών. Λογικό, καθώς το όφελος από κάθε τέτοια απαλλοτρίωση είναι μεγάλο. Πως όμως μπορεί κανείς να παρακάμψει τα ηλεκτρονικά συστήματα προστασίας ενός τέτοιου αυτοκινήτου και πόσο χρόνο χρειάζεται; Για τη δεύτερη ερώτηση, η απάντηση είναι άμεση: Μόλις 3 λεπτά.

Εντυπωσιακά σύντομο διάστημα, που όμως είναι αληθινό όπως αποδεικνύει το video που θα δείτε. Για την πρώτη ερώτηση, η απάντηση δεν είναι τόσο εύκολη. Προφανώς, για να επεμβαίνει με τόση επιτυχία στα ηλεκτρονικά συστήματα της X6 o κλέφτης – μοντέλο, έχει πληροφορίες «εκ των έσω», δηλαδή από μηχανικούς ή ηλεκτρολόγους της BMW.

Φυσικά, σε μια «φάμπρικα» κλοπής τόσο ακριβών αυτοκινήτων δεν είναι δύσκολο να προσεταιριστείς έναν κατά βάση ελάχιστα αμειβόμενο μηχανικό και, με την κατάλληλη προμήθεια, να έχεις ότι πληροφορίες χρειάζεσαι.

Οι τόσο εξειδικευμένες γνώσεις του Ρώσου «κλέφτη» τουλάχιστον αυτό δείχνουν, καθιστώντας μια τέτοια θεωρία εξαιρετικά λογική, παρά προϊόν φαντασίας.

Όποιος και να είναι ο τρόπος που ένας κλέφτης έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες, δεν είναι σίγουρα παρήγορο το γεγονός να βλέπεις ένα αυτοκίνητο που θεωρείται «φρούριο» στον τομέα της αντικλεπτικής προστασίας, να αποτελεί τόσο εύκολη λεία. 

Ja se si vidhet një BMW X6 për 3 minuta

Best of internet