Καθάρισε η Ducati στις Σέρρες

Καθάρισε η Ducati στις Σέρρες
Στον αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλετών, ο Συνιώρης με την Ducati κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Ο δεύτερος γύρος του ΠΠΤ μοτοσικλετών, που πραγματοποιήθηκε στις 14 και 15 Μάιου στις Σέρρες, εξελίχθηκε με έντονο συναγωνισμό και συνεχείς εναλλαγές στην κατηγορία Formula Extreme.

Τελικά ο Σάκης Συνιώρης με την Ducati Panigale 1199 της ομάδας KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM κατάφερε να αντέξει την πίεση και με μια εξαιρετική απόδοση να τερματίσει στην πρώτη θέση της κορυφαίας κατηγορίας.

Ο συναγωνισμός από τον 1o μέχρι τον 17o γύρο ήταν εκπληκτικός, με τον Συνιώρη να δίνει σκληρή μάχη με τον περσινό Πρωταθλητή Χάρη Παρασκευόπουλο, με συνεχή προσπεράσματα που ξεσήκωσαν τους πολλούς θεατές που βρέθηκαν στην πίστα για να απολαύσουν τους καλύτερους Έλληνες οδηγούς.

Στον 18ο και προτελευταίο γύρο, ο Παρασκευόπουλος είχε μια ανώδυνη πτώση που άφησε τον Συνιώρη να περάσει τη γραμμή του τερματισμού άνετα στην πρώτη θέση για δεύτερη συνεχόμενη φορά φέτος.

Ο 9 φορές Πρωταθλητής Ελλάδας ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος και χαρούμενος, αφού η νίκη αυτή ήρθε μετά από σκληρή δουλειά με την ομάδα, που στο τριήμερο του αγώνα συνεχώς βελτιωνόταν και είχε πάρει και την pole position, όπως και στον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Έτσι τώρα προηγείται στη βαθμολογία με 50 βαθμούς, έναντι 40 που έχει ο Λευτέρης Πίππος που τερμάτισε τελικά στην 2η θέση του Αγώνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!