Απολογία από Χάμιλτον, απογοήτευση για Ροσμπεργκ στη Mercedes!

Νίκος Τσιώκος
Απολογία από Χάμιλτον, απογοήτευση για Ροσμπεργκ στη Mercedes!
Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ άφησαν στην άκρη τα... μαχαίρια, με τον Βρετανό να απολογείται στη Mercedes και τον Γερμανό να εκφράζει την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα!

Βγήκαν τα... μαχαίρια στη Mercedes; Last year!!! Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ άφησαν στην άκρη τους διαξιφισμούς και είπαν τα πράγματα με τ' όνομά τους. Βέβαια, ο καθένας παρουσίασε τη δική του όψη, όμως ο Βρετανός παραδέχτηκε το λάθος του και απολογήθηκε στα «ασημί βέλη». «Πρώτα απ' όλα, απολογούμαι σε όλη την ομάδα.

Το να μην τα καταφέρω γι' αυτούς είναι απερίγραπτο. Έκανα καλή εκκίνηση, αλλά με πέρασε (ο Ρόσμπεργκ) στην πρώτη στροφή. Μετά στην τρίτη στροφή έκανε λάθος και ξεκίνησε με τη λανθασμένη ρύθμιση στον κινητήρα, που σήμαινε ότι ήταν μείον 180 ίππους. Δεν τον κατηγορώ, απλά απολογούμαι στην ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για να σιγουρέψω ότι αυτό δε θα συμβεί ξανά.

Θα ανακάμψουμε», είπε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής. Από τη μεριά του, ο Ρόσμπεργκ εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα. «Έβλεπα τον Λιούις να πλησιάζει, οπότε πήγα για τη συνηθισμένη κίνηση οδηγού να κλείσω την πόρτα όσο το δυνατόν πιο νωρίς. Ξεκαθάριζα ότι δεν άφηνα χώρο, γι' αυτό εξεπλάγην που επιχείρησε την προσπέραση.

Ήταν δικός μου ο αγώνας, ήμουν εδώ για τη νίκη, ανυπομονούσα γι' αυτή και ήμουν ενθουσιασμένος που προσπέρασα τον Λιούις στην πρώτη στροφή. Για μας είναι άσχημο το ότι καταλήξαμε στην αμμοπαγίδα», ήταν τα λόγια του Γερμανού. Όσο για το τι ειπώθηκε στα γραφεία της Mercedes, όπου έσπευσαν άπαντες μετά το ατύχημα για σύσκεψη, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!