Υπόκλιση στον Φερστάπεν!

Νίκος Τσιώκος
Υπόκλιση στον Φερστάπεν!
Άπαντες υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του Μαξ Φερστάπεν, μετά την παρθενική του νίκη στη Formula1 στον αγώνα της Ισπανίας. Δεν το πίστευε κανείς!

Ο Μαξ Φερστάπεν έγραψε ιστορία και άπαντες υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του, μετά το πέσιμο της καρό σημαίας στην πίστα της Καταλούνια. Ο ίδιος πανηγύρισε έξαλλα την παρθενική νίκη της καριέρας του στη Formula1 μαζί με τους μηχανικούς του, ενώ δέχτηκε απ' όλους τα συγχαρητήρια για το μοναδικό επίτευγμα να γίνει ο νεότερος σε ηλικία νικητής στην ιστορία του σπορ.

«Ναι! ΝΑΙ! Απίστευτο Μαξ. Α-ΠΙ-ΣΤΕΥΤΟ», του είπαν από την ενδοεπικοινωνία οι μηχανικοί του. «Απίστευτο», αρκέστηκε να πει και ο πατέρας του, Γιος, αφού ούτε εκείνος μπορούσε να το πιστέψει, όπως ούτε και ο Μαξ. «Είναι εκπληκτικό. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Πρέπει να πω ευχαριστώ στην ομάδα. Από πολύ μικρή ηλικία ο μπαμπάς μου με βοήθσε πολύ, είναι εκπληκτικό», ανέφερε ο 18χρονος από το βάθρο.

Τα συγχαρητήριά τους έδωσαν από το πόντιουμ και οι Κίμι Ραϊκόνεν, Σεμπάστιαν Φέτελ. «Είμαι χαρούμενος για τον Μαξ, αλλά απογοητευμένος για τον εαυτό μου. Έτσι είναι οι αγώνες. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας σήμερα, προσπαθήσαμε και ήμουν γρήγορος, αλλά όταν πλησίαζα έχανα κάθετη δύναμη.

Δεν ήταν αρκετό, αλλά μετά τη χθεσινή μέρα θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τη δεύτερη και την τρίτη θέση», είπε ο Iceman. «Πρώτα απ' όλα, πολλά συγχαρητήρια στον Μαξ, είναι η μέρα του. Θα θέλαμε να είμαστε μπροστά, δοκιμάσαμε τα πάντα, αλλά όπως είναι είναι η μέρα του Μαξ», ήταν τα λόγια του Γερμανού. Επίσης, τον Φερστάπεν συνεχάρη και ο Αλόνσο, που λίγο νωρίτερα είχε εγκαταλείψει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!