Πόσοι... μνηστήρες διεκδικούν το Ford GT;

Πόσοι... μνηστήρες διεκδικούν το Ford GT;
H Ford πέρναγε από... εξετάσεις όποιον ενδιαφερόταν για το νέο της supercar βάζοντάς τον να συμπληρώσει μια φόρμα ερωτήσεων, ωστόσο η ανταπόκριση ήταν μεγαλύτερη των προσδοκιών.

Περισσότεροι από 10.000 πελάτες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση ενός Ford GT, ένα μοντέλο το οποίο θα παραχθεί σε περιορισμένες μονάδες. H Ford για να αποκτήσει κανείς το GT τον πέρναγε από... εξετάσεις, ώστε να μην καταλήξει στα χέρια του οποιουδήποτε, με τις πλήρως συμπληρωμένες και έγκυρες συμμετοχές να είναι 6.506! Αυτό μπορεί να δείχνει ότι ο κόσμος πραγματικά ενδιαφέρεται για το συλλεκτικό δημιούργημα της Μπλε Οβάλ εταιρείας, ωστόσο προβληματίζει καθώς θα είναι δύσκολη η επιλογή των τελικών ιδιοκτητών.

Ένα ακόμη «πρόβλημα» της Ford είναι ότι δεδομένης της περιορισμένης παραγωγής, έχει προγραμματίσει να κατασκευάζει μόλις 250 μονάδες από GT το χρόνο, οπότε ακόμη κι αν ήθελε να ικανοποιήσει όλους όσους ενδιαφέρθηκαν πραγματικά για εκείνο, θα ήθελε περίπου 26 χρόνια! Μέσα στους επόμενους τρεις μήνες οι τυχεροί νέοι ιδιοκτήτες θα ενημερωθούν , ενώ οι πρώτοι εξ αυτών θα παραλάβουν τα νέα αυτοκίνητά τους μέχρι και το τέλος του χρόνου. Η Ford δεν έχει ανακοινώσει τιμή και τεχνικά χαρακτηριστικά του GT στο κοινό, υπολογίζεται πάντως ο κινητήρας 3.5 λίτρων V6 EcoBoost να παράγει περισσότερους από 600 ίππους και η τιμή στις ΗΠΑ να αγγίζει τις 400.000€! O Διευθυντής του τμήματος Ford Performance, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι βλέποντας τον ενθουσιασμό του κόσμου για το GT. Η συγκεκριμένη φόρμα ερωτήσεων είναι ένας από τους πολλούς τρόπους που μπορούν οι επίδοξοι ιδιοκτήτες να έρθουν σε επαφή με το νέο μας supercar, πριν αυτό βγει στους δρόμους».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!