Με Fiat 124 Spider η Playmate of the Year 2016

Με Fiat 124 Spider η Playmate of the Year 2016
Ονομάζεται Ευγένα Ουάσιγκτον και δηλώνει μοντέλο και ηθοποιός από το Παλμντέιλ της Καλιφόρνια. Είναι η νέα Playmate of the Year του αμερικανικού Playboy και μόλις απέκτησε μαζί με τον τίτλο και ένα από τα πρώτα Fiat 124 Spider!

Στο πλαίσιο των δώρων που λαμβάνει το... κουνελάκι της χρονιάς, η Ουάσιγκτον θα λάβει 100.000 δολλάρια για τα τρέχοντα έξοδά της, διάφορα δώρα από τους χορηγούς που υποστηρίζουν διαφημιστικά το Playboy και επίσης ένα ολοκαίνουργιο Fiat 124 Spider. Βεβαίως το περίεργο είναι πως το Fiat 124 Spider δεν της προσφέρθηκε με την μορφή ιδιοκτησίας αλλά ως δωρεάν μίσθωση δύο ετών!

Το νέο Fiat 124 Spider εμφανίστηκε επισήμως στην έκθεση του Λος Άντζελες στις ΗΠΑ και φυσικά αναβιώνει το μοντέλο θρύλο της δεκαετίας του 60 αν και πλέον βασίζεται στο MX-5 της Mazda. Αισθητικά το ιταλικό μοντέλο έχει γίνει προσπάθεια να αποκτήσει μια εταιρική ταυτότητα με διαφορετικά φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, που το διαφοροποιούν διακριτά από τον Ιάπωνα δότη του. Το εσωτερικό ωστόσο έχει διατηρηθεί σχεδόν το ίδιο και η εργονομία όσο και η ποιότητα παραμένουν στο γνωστό υψηλό επίπεδο της Mazda. Το 124 Spider αναμένεται να έχει το δικό του χαρακτήρα στο δρόμο, καθώς κάτω από το καπό έχει τοποθετηθεί το T-Jet των 1.4 λίτρων της Fiat με ισχύ 160 ίππων και χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Με τη ροπή λοιπόν του Turbo κινητήρα το 124 Spider αναμένεται ακόμα πιο διασκεδαστικό στο δρόμο. Σίγουρα η Ευγένα Ουάσιγκτον θα το απολαύσει δεόντως.

Να σημειώσουμε, για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο για τα... μηχανικά μέρη της Ευγένα Ουάσιγκτον, πως θα εμφανιστεί στο εξώφυλλο και σε ένα 10-σελίδο αφιέρωμα τον Ιούνιο του 2016 στο αμερικάνικο Playboy. Περισσότερα δεν επιτρέπεται να σας δείξουμε... και το παρακάτω video αν και δεν δείχνει τίποτε, εν τούτοις μια ιδέα θα την πάρετε για τα «κρατήματα» της Ευγένα. Απολαύστε υπεύθυνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!