Φταίει ο Μαρκιόνε για τις αποτυχίες της Ferrari;

Φταίει ο Μαρκιόνε για τις αποτυχίες της Ferrari;

Φταίει ο Μαρκιόνε για τις αποτυχίες της Ferrari;

Ο Νίκι Λάουντα θεωρεί, ότι η πίεση που ασκεί ο πρόεδρος της Ferrari στους οδηγούς της, για να νικήσουν πάση θυσία, τους οδηγεί σε λάθος και φρενάρει τις επιδόσεις τους.

Οι συνεχείς και δημόσιες απαιτήσεις του Σέρτζιο Μαρκιόνε για νίκη των Ferrari έχουν γίνει μπούμερανγκ για την κόκκινη ομάδα. Αυτό υποστήριξε ο Νίκι Λάουντα σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό RTL, όπου δήλωσε ότι «όσο μεγαλύτερη πίεση ασκεί ο Μαρκιόνε στην ομάδα, τόσο περισσότερα λάθη κάνουν αυτοί». Ο Λάουντα υπογράμμισε επίσης, ότι «όλα αυτά τα πράγματα συνδυάζονται τόσο χαζά μεταξύ τους, ώστε να βρίσκονται εδώ (εννοεί στη Βαρκελώνη) πολύ πιο πίσω, απ΄ ό,τι θα έπρεπε».

Μάλιστα ο Αυστριακός δεν έκρυψε την έκπληξή του από τις επιδόσεις της Ferrari, τονίζοντας ότι την περίμενε αισθητά δυνατότερη στη Βαρκελώνη. Να σημειώσουμε, ότι τα δύο μονοθέσια της Scuderia ξεκινούν στο Γκραν Πρι Ισπανίας από την πέμπτη και την έκτη θέση, απογοητεύοντας έτσι τους πολυάριθμους οπαδούς τους.

Αντίθετα, ο Λάουντα δήλωσε εντυπωσιασμένος από την κατάκτηση της pole position από τον Χάμιλτον, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι «δεν ήμουν σίγουρος, ότι θα βγει ο Λιούις και πάλι από την κρίση του». Σημειωτέον, ότι ο Βρετανός έχει να νικήσει πάνω από έξι μήνες και τώρα σκοπεύει να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από τη Βαρκελώνη.

Best of internet