Κάνει πίσω ο Γιος Φερστάπεν για τον Μαξ

Νίκος Τσιώκος
Κάνει πίσω ο Γιος Φερστάπεν για τον Μαξ
Ο Γιος Φερστάπεν αποφάσισε να κάνει πίσω στο θέμα του μάνατζερ του Μαξ, αφού ο γιος του βρίσκεται σε κορυφαία ομάδα, όπως είπε ο ίδιος.

Εκτός από το να είναι πατέρας, ο Γιος Φερστάπεν είχε αναλάβει και χρέη μάνατζερ του Μαξ. Ωστόσο, με την προώθηση του 18χρονου στη Red Bull, αποφάσισε να κάνει πίσω, αφού τώρα βρίσκεται σε κορυφαία ομάδα, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο Γιος στην ιστοσελίδα motorsport.com.

«Δεν υπήρχε πρόβλημα να πάω στο γκαράζ (της Red Bull), αλλά σε αυτό το στάδιο της καριέρας του νομίζω ότι είναι καλύτερα να κάνω άλλο ένα βήμα πίσω επειδή τώρα είναι εκεί που πρέπει και πρόκειται για τον Μαξ και όχι για τον μπαμπά του. Έκανα τη δουλειά μου μέχρι τώρα, αλλά τώρα είναι σε κορυφαία ομάδα και είναι καλά.

Επίσης, σταμάτησα τη στήλη σε εφημερίδα διότι δε θέλω να είμαι μπροστά τώρα. Θέλω να είμαι πίσω. Τώρα εξαρτάται από τον Χέλμουτ (Μάρκο), τον Κρίστιαν (Χόρνερ) και τον Μαξ να πουν ό,τι θέλουν και όχι από μένα», είπε ο άλλοτε πιλότος της Formula1.

Όσο για την τέταρτη θέση του Μαξ στις κατατακτήριες δοκιμές της Ισπανίας, δε θέλησε να πει κάτι παρά μόνο ότι είναι χαρούμενος. «Δεν εξαρτάται από εμένα να πω κάτι γι' αυτό, αλλά από τον Μαξ. Είμαι εδώ ως πατέρας. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος με ό,τι έκανε σήμερα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!