Ρικιάρντο: «Ποτέ δεν αμφέβαλα για τον εαυτό μου»

Ρικιάρντο: «Ποτέ δεν αμφέβαλα για τον εαυτό μου»

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο δήλωσε χαρούμενος με την τρίτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές της Ισπανίας και τόνισε ότι ποτέ δεν αμφέβαλε για τον εαυτό του.

Ρικιάρντο: «Ποτέ δεν αμφέβαλα για τον εαυτό μου»

Πολύ καιρό είχε να βρεθεί στην τρίτη θέση σε κατατακτήριες δοκιμές ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, γι' αυτό και δήλωσε χαρούμενος που ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου. «Πρώτα είμαι πραγματικά χαρούμενος που επέστρεψα στη συνέντευξη Τύπου και θα προσπαθήσω να είμαι εδώ και αύριο. Είμαι μπροστά από αμφότερες τις Ferrari, καθώς επίσης και από τον Μαξ (Φερστάπεν).

Είμαστε και οι δύο στη δεύτερη σειρά, που είναι εξαιρετικό. Στο Q3 είχα έναν γύρο και ήξερα ότι είχα τον ρυθμό. Είναι λίγο διαφορετικό αυτό το τριήμερο εποειδή υπήρχε λίγο περισσότερη προσοχή στην ομάδα. Έχω έναν άλλον άνθρωπο δίπλα, ο οποίος τα καταφέρνει πολύ καλά.

Κλειδώσαμε τη δεύτερη σειρά του γκριντ και είμαι πολύ χαρούμενος και για τους δύο που είμαστε μπροστά από τη Ferrari», είπε, αρχικά, ο Αυστραλός. Στη συνέχεια, τόνισε ότι ποτέ δεν αμφέβαλε για τον εαυτό του, παρά το γεγονός ότι δεν είχε την ευκαιρία να είναι τρίτος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Η νοοτροπία είναι αυτό που χρειάζεσαι για να νικήσεις οποιονδήποτε, οπότε το δικό Q2 δεν πήγε τόσο καλά όσο το δικό του. Με τον πρώτο του γύρο δεν ένιωθα ότι έπρεπε να βγούμε ξανά, αλλά η ομάδα ήθελε να είμαστε ασφαλείς, γι' αυτό βγήκαμε ξανά.

Ακόμα κι αν ο δεύτερος γύρος στο Q2 δεν ήταν καλός, ήξερα ότι θα έρχονταν περισσότερα στο Q2. Το μοναδικό μειονέκτημα ήταν ότι πήγαμε στο Q3 έχοντας μόνο ένα σετ ελαστικών, αλλά έχω βρεθεί και πιο πριν σε αυτή τη θέση. Το να είμαι μπροστά και από τις Ferrari και από τον Μαξ δημιουργεί μικρό ενθουσιασμό, ήταν καλή μέρα. Ποτέ δεν αμφέβαλα για τον εαυτό μου», πρόσθεσε.

Best of internet