Φερστάπεν: «Καμία απογοήτευση, μόνο χαρούμενος»

Νίκος Τσιώκος
Φερστάπεν: «Καμία απογοήτευση, μόνο χαρούμενος»
Μόνο απογοητευμένος δεν είναι ο Μαξ Φερστάπεν από την τέταρτη θέση στις κατατακτήριες της Ισπανίας, αφού δεν ήξερε τι να περιμένει στο ντεμπούτο του με τη Red Bull.

Ακόμα και με διαφορετικό μονοθέσιο, ο Μαξ Φερστάπεν ήταν εντυπωσιακός. Ο Ολλανδός στο ντεμπούτο του με τη Red Bull ήρθε τέταρτος στις κατατακτήριες δοκιμές της Ισπανίας, κάτι που μόνο ικανοποίηση φέρνει στον ίδιο, αφού δεν ήξερε τι να περιμένει.

«Ήμουν πολύ χαρούμενος με τις πρώτες μου κατατακτήριες (ως πιλότος της Red Bull). Πισεύω ότι αμφότεροι πιέσαμε ο ένας τον άλλον και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα τι να περιμένω και αυτό ήταν πολύ θετικό», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, έκανε σύγκριση της RB12 με την STR11. «Έχεις περισσότερη πρόσφυση και μπορείς να το δεις αυτό ξεκάθαρα στους χρόνους. Βρίσκω τα όρια ολοένα και περισσότερο. Αυτή τη στιγμή δεν έχει να κάνει με τον τέλειο γύρο. Ένιωθα καλύτερα στο μονοθέσιο σε κάθε γύρο και για μένα αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Ακόμα δεν ξέρω πού είναι το όριο», πρόσθεσε.

Τέλος, ρωτήθηκε αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να ανέβει στο βάθρο και εμφανίστηκε προσγειωμένος, αφού απάντησε πως ποτέ δεν κάνει όνειρα. «Ποτέ δεν ονειρεύομαι. Απλά συγκεντρώνομαι πολύ. Αύριο θέλω μία καθαρή εκκίνηση, έναν καθαρό πρώτο γύρο και από εκεί και μετά θα έχουμε καλό ρυθμό. Αυτό θα είναι άλλο ένα μάθημα, αλλά πρέπει να το περάσεις. Θα είναι ενδιαφέρων αγώνας».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!