Ρόσμπεργκ: «Έκπληξη που είμαστε τόσο μπροστά από τη Ferrari»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Έκπληξη που είμαστε τόσο μπροστά από τη Ferrari»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ δήλωσε απογοητευμένος από τη δεύτερη θέση στις κατατακτήριες της Ισπανίας, αλλά και έκπληκτος που ήταν τόσο πίσω η Ferrari και τόσο κοντά η Red Bull.

Απογοητευμένος από τη δεύτερη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές της Ισπανίας δήλωσε ο Νίκο Ρόσμπεργκ. Όμως, ο Γερμανός δήλωσε και έκπληκτος που ήταν τόσο πίσω η Ferrari, αφού συνηθίζει να είναι κοντά στη Mercedes, αλλά και που βρέθηκε τόσο κοντά η Red Bull, η οποία παρουσιάστηκε πιο δυνατή από κάθε άλλο φετινό Γκραν Πρι.

«Σίγουρα είμαι απογοητευμένος που είμαι δεύτερος, ήθελα να είμαι πρώτος σήμερα. Ο Λιούις απλά ήταν πιο γρήγορος στις κατατακτήριες σήμερα. Ευτυχώς, ο αγώνας είναι που μετράει, οπότε ακόμα υπάρχουν μερικές ευκαιρίες, για παράδειγμα στην εκκίνηση. Δε θα είναι εύκολος αγώνας, θα προσπαθήσω να πάρω τις ευκαιρίες μου.

Είμαστε έκπληκτοι που βρισκόμαστε τόσο μπροστά από τη Ferrari, αλλά την ίδια στιγμή είμαστε έκπληκτοι που βλέπουμε πόσο κοντά είναι η Red Bull. Πάντα έχουμε μία διαφορά απ' όποιον είναι δεύτερος. Αυτό είναι εντυπωσιακό και χάρη στην ομάδα κάνουμε καλή δουλειά σε κάθε αγώνα για να λειτουργεί τέλεια το μονοθέσιο», είπε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!