Χάμιλτον: «Ώρα για την πρώτη νίκη»

Νίκος Τσιώκος
Χάμιλτον: «Ώρα για την πρώτη νίκη»
Ο Λιούις Χάμιλτον είναι αποφασισμένος για την πρώτη του νίκη στη σεζόν, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση της pole position στην Ισπανία.

Στους τέσσερις πρώτους αγώνες της σεζόν ο Λιούις Χάμιλτον είδε τον Νίκο Ρόσμπεργκ να πανηγυρίζει ισάριθμες νίκες, με τον ίδιο να χάνει αρκετό έδαφος στη μάχη για τον τίτλο. Ωστόσο, ο Βρετανός δείχνει αποφασισμένος αυτή τη φορά να είναι αυτός που θα ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του τρις παγκόσμιου πρωταθλητή, μετά την κατάκτηση της pole position στη σεζόν, όπου στάθηκε και στις αναβαθμίσεις. «Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος. Ο Νίκο ήταν πολύ δυνατός όλο το τριήμερο. Προσπαθώ να βρίσκω ρυθμό βήμα, βήμα.

Αλλά αυτή είναι η τρίτη (pole) για μένα, δεν ήμουν ανταγωνιστικός στις δύο τελευταίες κατατακτήριες. Ήρθαμε με κάποιες μικρές αναβαθμίσεις, πήρα ένα βελτιωμένο τούρμπο, που ήταν να έρθει πριν από ένα ή δύο αγώνες, για να διορθώσουμε και να κατανοήσουμε το θέμα που είχαμε.

Όλοι στεναχωριούνται με τα λάθη και δουλέψαμε, οπότε θα δούμε και τα αποτελέσματα να έρχονται. Στους προηγούμενους αγώνες δούλευα στις εκκινήσεις και τώρα θα εκκινήσω από την pole position. Θα προσπαθήσω να φύγω καλά και αύριο μπορεί να είναι η ημέρα (για την πρώτη νίκη στη σεζόν)», ανέφερε ο πιλότος της Mercedes.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!