Φέτελ: «Δε χρειαζόμαστε υπενθυμίσεις»

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ: «Δε χρειαζόμαστε υπενθυμίσεις»
Στην... αντεπίθεση πέρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος τόνισε ότι στη Ferrari δε θέλουν υπενθυμίσεις για τους στόχους τους, ενώ δεν μπόρεσε να εξηγήσει την υποτονική απόδοση στις κατατακτήριες της Ισπανίας.

Στα όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες απάντησε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός τόνισε ότι στη Ferrari δε χρειάζονται υπενθυμίσεις για τους στόχους τους και πως δεν υπάρχει εξτρά πίεση. Αρχικά, αναφέρθηκε στις σημερινές κατατακτήριες και δεν μπόρεσε να εξηγήσει την υποτονική απόδοση της Scuderia.

«Υπάρχει η εκκίνηση και ο αγώνας που είναι μεγάλος, υπάρχουν πολλοί γύροι. Ο πρώτος γύρος είναι σημαντικός, αλλά υπάρχει ολόκληρος αγώνας μετά από αυτό. Θα προσπαθήσω για πολύ περισσότερα από αυτό και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Το μονοθέσιο θα είναι λίγο πιο γρήγορο αύριο. Δεν ξέρω τι συνέβη σήμερα το απόγευμα.

Είμαστε απογοητευμένοι ως ομάδα σήμερα που δεν κάναμε ό,τι μπορούσαμε, πρέπει να ρίξουμε μία ματιά και να καταλάβουμε (τι έγινε). Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό τώρα. Η αυριανή είναι μία άλλη μέρα, ξέρουμε ότι το μονοθέσιο είναι δυνατό, απλά πρέπει να σιγουρευτούμε ότι μπαίνουμε στο σωστό δρόμο. Δε βλέπουμε τι γράφεται στις εφημερίδες.

Μιλάμε μαζί του (με τον Σέρτζιο Μαρκιόνε) και δε μας επηρεάζει ο τρόπος που σκέφτεστε», είπε, αρχικά. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε τι είπε ο Μαρκιόνε στην ομάδα για να ακολουθήσει το... ξέσπασμα! «Τίποτα τέτοιο (ότι υπάρχει πίεση)! Απλά στρέφεται στο αύριο κρατώντας σταυρωμένα τα δάχτυλά του και μας εύχεται να πάμε καλά.

Είναι ο πρόεδρός μας, είναι επίσης οπαδός και θέλει η Ferrari να πηγαίνει καλά. Όλοι έχουμε πολύ φιλόδοξους στόχους, δε χρειαζόμαστε υπενθυμίσεις», πρόσθεσε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι χθες ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε διέψευσε με ξεχωριστό τρόπο τις φήμες περί απόλυσής του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!