Αριβαμπένε: «Ξέχασαν τον Λάνιστερ!»

Νίκος Τσιώκος
Αριβαμπένε: «Ξέχασαν τον Λάνιστερ!»
Με ξεχωριστό τρόπο απάντησε στις φήμες περί αποχώρησης από τη Ferrari τονίζοντας ότι ξέχασαν τον γνωστό χαρακτήρα του Game of Thrones, Τίριον Λάνιστερ!

Φήμες περί απομάκρυνσης του Μαουρίτσιο Αριβαμπένε από τη θέση του επικεφαλής στη Ferrari αναπτύχθηκαν τις τελευταίες ημέρες και δεν έμειναν αναπάντητες από τον Ιταλό. Συγκεκριμένα τόνισε ότι σε όλα τα ονόματα που έφεραν ως υποψήφιο αντικαταστάτη του ξέχασαν αυτό του Τίριον Λάνιστερ, του γνωστού χαρακτήρα από το Game of Thrones!

«Μιλούσαν για τον Τζέιμς (Άλισον), μιλούσαν για τον Άλντο Κόστα, αλλά ξέχασαν ένα όνομα: Τον Τίριον Λάνιστερ! Αυτός ήταν ο πραγματικός υποψήφιος και εκπλήσσομαι που δεν αναφέρουν τ' όνομά του! Δε σχολιάζω φήμες σαν κι αυτές», είπε ο Αριβαμπένε για να αναφερθεί και στη δουλειά που γίνεται. «Έχουμε ένα πρόγραμμα εξέλιξης, προσπαθούμε πολύ σκληρά και πήραμε μεγάλα ρίσκα στην αρχή της σεζόν.

Επίσης είχαμε μικρή ατυχία, όμως έχω πει πολλές φορές ότι η Mercedes είναι η πιο δυνατή ομάδα των τελευταίων δέκα ετών. Για να τους νικήσουμε, πρέπει να πάρουμε κάποια ρίσκα και να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Μιλάω με σεβασμό γι' αυτούς, αλλά και με αποφασιστικότητα ότι μπορούμε να τους πιάσουμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!