Ραϊκόνεν: «Το καλύτερο αφεντικό που είχα ποτέ ο Αριβαμπένε»

Ραϊκόνεν: «Το καλύτερο αφεντικό που είχα ποτέ ο Αριβαμπένε»

Ο Κίμι Ραϊκόνεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μαουρίτσιο Αριβαμπένε τονίζοντας πως είναι το καλύτερο αφεντικό που είχε ποτέ.

Ραϊκόνεν: «Το καλύτερο αφεντικό που είχα ποτέ ο Αριβαμπένε»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Μαουρίτσιο Αριβαμπένε μίλησε ο Κίμι Ραϊκόνεν στη Βαρκελώνη, όπου συνεχίζεται η δράση της Formula1. Ο Iceman τόνισε πως είναι το καλύτερο αφεντικό που είχε ποτέ και ότι δεν είναι εύκολο η Ferrari να πετύχει τον στόχο της και να φτάσει ξανά στην κορυφή. «Είναι το καλύτερο αφεντικό ομάδας που είχα ποτέ.

Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος γι' αυτή τη δουλειά. Όλοι μαζί ως ομάδα θα πάμε εκεί που θέλουμε, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο», ανέφερε ο Φινλανδός. Έναν καλό λόγο για τον Αριβαμπένε έχει να πει και ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος τόνισε ότι περνάει πολύ χρόνο με την ομάδα.

«Κάνει καλή δουλειά. Καθοδηγεί την ομάδα. Από την άλλη, είναι προσιτός σε όλους. Ξοδεύει πολύ χρόνο στην ομάδα, όχι μόνο εδώ (στην πίστα), αλλά επίσης και στο Μαρανέλο. Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες φήμες τελευταία, αλλά είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος μ' εμάς και όχι με κάποιον άλλον».

Best of internet