Φέτελ: «Πριν τη Ρωσία η απόφαση για αλλαγή στη Red Bull»

Φέτελ: «Πριν τη Ρωσία η απόφαση για αλλαγή στη Red Bull»

Φέτελ: «Πριν τη Ρωσία η απόφαση για αλλαγή στη Red Bull»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τόνισε ότι η απόφαση της Red Bull για αλλαγή οδηγών λήφθηκε πριν το Γκραν Πρι της Ρωσίας. Χόρνερ: «Λάβαμε υπόψιν κι άλλους παράγοντες».

Για την απόφαση της Red Bull να υποβιβάσει τον Ντανιίλ Κβιάτ και να προάγει τον Μαξ Φερστάπεν μίλησε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος ήταν... θύμα του Ρώσου στον αγώνα του Σότσι. Ο Γερμανός τόνισε ότι η απόφαση είχε ληφθεί πριν το Γκραν Πρι της Ρωσίας και όχι λόγω του ατυχήματος. «Δε νομίζω πως έχει να κάνει με ό,τι συνέβη στο Σότσι.

Έμαθα ότι είχε αποφασιστεί εκ των προτέρων. Είναι καλά νέα για τον έναν οδηγό, όχι και τόσο καλά για τον άλλον. Αν δεις την απόδοση, δεν είναι τόσο ανόμοια και τόσο πολύ διαφορετική μεταξύ των δύο ομάδων. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τον Μαξ (Φερστάπεν), δεν είναι ωραία κλήση για τον Ντανιίλ (Κβιάτ), αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος και εμπλεκόμενος», είπε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1.

Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Κρίστιαν Χόρνερ, που ξεκαθάρισαν πως οι «κόκκινοι ταύροι» έλαβαν υπόψιν και άλλους παράγοντες. «Πολλοί έχουν δει το ατύχημα στη Ρωσία ως καταλυτικό παράγοντα (για την αλλαγή οδηγών), αλλά λήφθηκαν υπόψιν πολλά περισσότερα εκτός από αυτό το απόγευμα της Κυριακής.

Δεν ήταν απόφαση που λήφθηκε ελαφρά τη καρδία. Λάβαμε υπόψιν και άλλους παράγοντες από πλευράς επιλογών όσον αφορά το μέλλον της Red Bull και το οδηγικό δίδυμο», ήταν τα λόγια του επικεφαλής της RBR.

Best of internet