Πού θα δείτε τη νέα Honda Africa Twin;

Πού θα δείτε τη νέα Honda Africa Twin;

Πού θα δείτε τη νέα Honda Africa Twin;

Η εντυπωσιακή on/off της Honda θα είναι το «κύριο πιάτο» στο μενού που θα παρουσιάσει η εταιρεία στο Athens Scooter & Moto Festival 2016.

Από τις 20 έως και τις 23 Μαΐου 2016, η νέα Africa Twin θα είναι ο πρωταγωνιστής της Honda στην έκθεση Athens Scooter & Moto Festival που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Τεχνόπολις, στο Γκάζι. Εκτός από την Africa Twin οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλη την ανανεωμένη γκάμα μοτοσυκλετών της Honda.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές του California Superbike School, στο περίπτερο της Honda θα έχουν τη δυνατότητα όσοι το επιθυμούν να εξασκηθούν στον Lean Bike Simulator (προσομοιωτή αλλαγής κατεύθυνσης). Πρόκειται για μια εξαιρετική εμπειρία, καθώς δίνει τη δυνατότητα αναγνώρισης του τρόπου αλλαγής κατεύθυνσης της μοτοσυκλέτας και της σωστής τοποθέτησης του σώματος στην στροφή.

Η νέα CRF1000L Africa Twin χρησιμοποιεί έναν εντελώς νέο και ισχυρό εν σειρά δικύλινδρο κινητήρα σε ελαφρύ, ευέλικτο πλαίσιο, επαναφέροντας στο προσκήνιο την κατηγορία των πραγματικών μοτοσικλετών διπλής χρήσης.  Εκτός από το στάνταρ μοντέλο, διατίθενται δύο ακόμα εκδόσεις: η πρώτη με ABS (με δυνατότητα απενεργοποίησης του, στο πίσω φρένο) και multiple mode Honda Selectable Torque Control (HSTC), και η δεύτερη με το μοναδικό Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη - Dual Clutch Transmission της Honda (που περιλαμβάνει νέα λειτουργία off-road), ABS (με δυνατότητα απενεργοποίησης του, στο πίσω φρένο) και HSTC.

Εκτός από την Africa Twin, στο περίπτερο της Honda οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τις παρακάτω μοτοσυκλέτες:

Οn-off: VFR1200X-Crosstourer DCT & M/T, CRF1000L Africa Twin DCT & M/T, VFR800X-Crossrunner, NC750X DCT & M/T, CB500X

Scooters: NC750D-Integra SH300SH150, Forza 300, PCX150

Street: CBR1000RR, VFR 1200F, CB650F ABS, CBR500R, CBR300R, CB125F, MSX 125

Cubs: SUPRA-X 125 HELMIN, ASTREA GRAND 110, WAVE 110

Best of internet