Πότε ξεκινάει το Top Gear; (video)

Πότε ξεκινάει το Top Gear; (video)
Στις 29 Μαΐου 2016 θα μεταδοθεί το πρώτο επεισόδιο της νέας «μετά Κλάρκσον» εποχής του Top Gear.

Η δημοφιλέστερη τηλεοπτική εκπομπή παγκοσμίως, τουλάχιστον επί της περιόδου των Κλάρκσον, Μέι και Χάμοντ, επιστρέφει στις οθόνες στις 29 Μαΐου, από το BBC.

Από το trailer που έδωσε στη δημοσιότητα ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Βρετανίας, βλέπουμε ότι η βασική δομή της εκπομπής παραμένει, με συναρπαστικά πλάνα κορυφαίων και ιδιαίτερα σπάνιων αυτοκινήτων σε εντυπωσιακές διαδρομές σε όλο τον κόσμο και φυσικά σε πίστες.

Η τριάδα των πάλαι ποτέ παρουσιαστών έχει αυξηθεί σημαντικά στον αριθμό. Εκτός του κεντρικού προσώπου που θα είναι ο διάσημος ραδιοφωνικός παραγωγός Κρις Έβανς, έχουν στρατολογηθεί ο διάσημος ηθοποιός Ματ Λε Μπλανκ, που είχε το ρόλο του Τζόι Τριμιπάνι στην αμερικανική σειρά «Τα φιλαράκια», ο δημοσιογράφος αυτοκινήτου και youtuber Κρις Χάρις, η οδηγός αγώνων Σαμπίν Σμιτζ, ο πάλαι ποτέ κάτοχος αγωνιστικής ομάδας στην F1 Έντι Τζόρνταν και ο δημοσιογράφος αυτοκινήτου Ρορι Ράιντ.

Ο τελευταίος έχει το ρόλο του παρουσιαστή ενός ειδικού ένθετου στο Top Gear, που θα μας μεταφέρει στα παρασκήνια των γυρισμάτων της εκπομπής με τα προβλήματα, τα ευτράπελα και τις πιο περίεργες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν παρουσιαστές και παραγωγοί. Φυσικά, στο ρόλο του Stig, παραμένει ο πάντα άγνωστος και κατάλευκα ντυμένος οδηγός αγώνων… Stig.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το video της ανακοίνωσης για τη μετάδοση της εκπομπής η οποία, αν είναι και εν μέρει τόσο συναρπαστική όσο το clip της, τότε μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι άξιζε την μεγάλη αναμονή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!