Κλεφτή ματιά στα νέα Volvo

Κλεφτή ματιά στα νέα Volvo
Με κάποιες πολύ μικρές λεπτομέρειες στο Snapchat, η Volvo ξεκινά τη διαδικασία αποκάλυψης των νέων V40 και XC40.

Ο καιρός γαρ εγγύς για την πλήρη ανανέωση όλων των μοντέλων της Volvo. Μετά την εξαιρετικά πετυχημένη ναυαρχίδα των SUV της, το XC90 και τα κορυφαία sedan και station wagon S90 και V90 αντίστοιχα, επόμενο μοντέλο στη σειρά για ανανέωση είναι το μεσαίο 60 και το μικρομεσαίο 40.

Μερικές πολύ μικρές λεπτομέρειες που διέρρευσε η εταιρεία στο Snapchat αποτελούν δείγμα των, σε μορφή πρωτότυπων, νέων V40 και της crossover έκδοσής του XC40, που δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παρουσιαστούν εντός του Μαΐου σε ειδική εκδήλωση της εταιρείας στο Γκέτεμποργκ Σουηδίας, όπου βρίσκεται η διοικητική της έδρα.

Από την εικόνα του εμπρός μέρους είναι προφανές ότι το θέμα των φώτων ημέρας με το σφυρί του θεού Θωρ της σκανδιναβικής μυθολογίας ήρθε για να μείνει, συνθέτοντας το στίγμα μιας άμεσα αναγνωρίσιμης εταιρικής ταυτότητας.

Ταυτόχρονα, η φράση «όχι το Volvo του πατέρα σου», δίνει το στίγμα του δυναμισμού και της νεανικής προσέγγισης που θα έχει το νέο μικρό – μεσαίο μοντέλο στη γκάμα της σουηδικής εταιρείας, με στόχο φυσικά να θέλξει ένα εντελώς καινούριο πελατολόγιο.

Με το νέο V40 η Volvo αναμένεται να βάλει «φωτιά» στην κατηγορία των μικρών – μεσαίων μοντέλων κύρους. Ήδη, το υπάρχον μοντέλο, πραγματοποιεί στη χώρα μας πολύ εντυπωσιακή πορεία από το 2012 που παρουσιάστηκε, εξασφαλίζοντας πρωτιές όχι μόνο στη συνείδηση του κοινού αλλά και στις πωλήσεις της κατηγορίας, που εκπροσωπείται από πολύ πετυχημένες προτάσεις Γερμανών κατασκευαστών όπως είναι τα Audi A3, η Mercedes A-Class και η BMW 1.

Το V40 άλλωστε θα αποτελέσει το μοντέλο αιχμής της Volvo στην προσπάθεια για την κατάκτηση της κορυφής του 1.000.000 πωλήσεων που έχει θέσει ως μακροπρόθεσμο στόχο και φυσικά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!