Σκέφτονται Ιανόνε στη Suzuki;

Σκέφτονται Ιανόνε στη Suzuki;
Σύμφωνα με τον Κέβιν Σβαντς, η Suzuki θα πρέπει να προχωρήσει σε πρόταση στον τωρινό οδηγό της Ducati, σε περίπτωση που «μετακομίσει» ο Βινιάλες.

Το μέλλον του Ιανόνε στη Ducati είναι αβέβαιο, ύστερα από τη συμφωνία της ομάδας με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Χόρχε Λορένθο. Αν και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα είναι ο ομόσταυλος του τελευταίου (καθώς η απόφαση αναβλήθηκε για μετά το Μουτζέλο), ο πρώην Πρωταθλητής στα 500 κ.εκ., Κέβιν Σβαντς, υποστηρίζει πως στη Suzuki θα έπρεπε να κάνουν «κίνηση» για Ιανόνε, αν τελικά φύγει ο Μάβερικ Βινιάλες για Yamaha.

Ο Σβαντς, είπε αναλυτικά: «Αν ήμουν ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, αυτό θα έκανα. Θεωρώ πως ο Ιανόνε έχει μπροστά του τα καλύτερά του χρόνια. Θα προτιμούσα έναν αναβάτη που οδηγεί με χαρακτήρα και ψυχή».

Ύστερα, ο ίδιος σχολίασε την πιθανότητα αποχώρησης του Βινιάλες λέγοντας: «Αν ο Μάβερικ φύγει, ο Αλέιξ (Εσπαργκαρό) θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξία. Είναι ένας ικανός αναβάτης και θα είναι στην καλύτερη θέση για να βοηθήσει την πρόοδο της ομάδας του από χρόνο σε χρόνο. Επίσης, αν έρθει κάποιος σαν τον Ιανόνε, ο Αλέιξ είναι ένας καλός και αξιόπιστος ομόσταυλος για εκείνον, που θα μπορεί να βασιστεί. Μπορεί να έχουν την ίδια ηλικία, όμως ο Εσπαργκαρό έχει περισσότερα χρόνια εμπειρίας στη συγκεκριμένη κατηγορία».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!