Βήματα εμπρός για τη BMW

Βήματα εμπρός για τη BMW
Το 2021 θα είναι ένα έτος-σταθμός για τη φίρμα, καθώς θα παρουσιάσει ένα αυτόνομο, πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο που θα δείξει ουσιαστικά το μέλλον της.

Η BMW πρωταγωνιστεί εδώ και μια δεκαετία στις πωλήσεις των premium εταιρειών, όμως πλέον νιώθει την «καυτή ανάσα» της Mercedes-Benz. Για αυτό, δεν κάθεται με τα χέρια... σταυρωμένα και προσπαθεί να ταράξει τα νερά εξασφαλίζοντας το μέλλον της, με το μεγάλο βήμα της να έχει το όνομα iNext.

Η BMW ανακοίνωσε επίσημα ότι το 2021 θα δούμε ένα αυτόνομο μοντέλο με τα σήματά της, το οποίο θα είναι πολύ εξελιγμένο σε όλους τους τομείς και δεν θα παράγει καθόλου ρύπους, καθώς θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό. Τα πέντε χρόνια που απομένουν μέχρι τότε θα της δώσουν αρκετό χρόνο ώστε να το τελειοποιήσει, όμως μέχρι τότε δεν θα ξέρουμε ποια θα είναι τα στάνταρ αυτονομίας των EV αυτοκινήτων και της αυτόνομης τεχνολογίας, οπότε δεν μπορούμε να προβλέψουμε κάτι περισσότερο. Πάντως η "i" γκάμα της φίρμας θα δεχθεί αρκετές αλλαγές μέχρι το 2021, με τα πέντε χρόνια να είναι σαν ένας... αιώνας για την αυτοκινητοβιομηχανία και το iNext θα ενσωματώνει ουσιαστικά όλη την τεχνογνωσία της BMW, για να γίνει η «αποκορύφωση».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!