Έβγαλε χολή ο Κβιάτ

Έβγαλε χολή ο Κβιάτ
Στη συνέντευξη Τύπου εν΄ όψει του ισπανικού Γκραν Πρι, ο Ρώσος πρώην πιλότος της Red Bull και νυν της Toro Rosso, αποκάλυψε τη δυσαρέσκειά του.

Όλοι μιλούσαν για την υποβάθμιση του Ντανιίλ Κβιάτ από την κυρίαρχη ομάδα της Red Bull σε αυτή της Toro Rosso. Όλοι, εκτός από τον ίδιο και την ομάδα του που ανάφεραν «νέες ευκαιρίες», «μετακίνηση» κ.λ.π.. Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου για να αποδειχτεί ότι εναλλαγή του στο κάθισμα με τον Φερστάπεν και υποβάθμιση ήταν και τον έχει στεναχωρήσει ιδιαίτερα.

«Αν τα αφεντικά λένε να γίνει κάτι, αυτό γίνεται. Ωστόσο δεν άκουσα καμία εξήγηση (για την αλλαγή)». Αυτές και μόνο οι φράσεις δείχνουν το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του οδηγού και της ομάδας. Πως όμως έμαθε το νέο της μετακίνησής του ο Κβιάτ;

«Καθόμουν στον καναπέ του σπιτιού μου στη Μόσχα και έβλεπα τηλεόραση. Μου τηλεφώνησε ο κ. Μάρκο και μου είπε “γεια, σου έχω νέα”. Μιλούσαμε 20 λεπτά στο τηλέφωνο και ζητούσα εξηγήσεις. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που συζητήσαμε, αλλά θέλω να τις κρατήσω για τον εαυτό μου».

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν ο οργισμένος Ρώσος θα μετατρέψει την απογοήτευσή του σε θετική ενέργεια για να αποδείξει ότι η ομάδα έκανε λάθος, ή αν θα παριστάνει τον ταξιτζή στην πίστα. «Μου αρέσει η ομάδα της Toro Rosso και το κλίμα σε αυτή είναι πολύ θετικό. Θα πιέσω έως το απόλυτο όριο του αυτοκινήτου στην πίστα και δώσω πλέον εκεί τις απαντήσεις μου». Αποφασισμένος λοιπόν να συνεχίσει δυναμικά, παρά την απογοήτευσή του, ο Κβιάτ και να μας προσφέρει έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!