Ο Αλόνσο και το... χαρέμι του! (pics)

Νίκος Τσιώκος
Ο Αλόνσο και το... χαρέμι του! (pics)
Έκανε μακροχρόνια σχέση, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά ο Φερνάντο Αλόνσο δε... στέριωσε με γυναίκα. Το gazzetta.gr παρουσιάζει το... χαρέμι του, με αφορμή την Βίκι Οντίντκοβα!

Πολλές φορές, όσο κι αν το θέλει ένας άνδρας ή μία γυναίκα, φαίνεται πως δεν το... έχει η μοίρα του/της να... στεριώσει στη ζωή. Σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων φαίνεται ότι ανήκει και ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος έκανε μακροχρόνια σχέση, ανέβηκε και τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά συνεχίζει να αλλάζει τις γυναίκες σαν τα... πουκάμισα.

Αφορμή για το κείμενο αυτό αποτελεί το τελευταίο αμόρε του Ισπανού, το εκρητικό μοντέλο Βίκι Οντίτκοβα. Μετά τον γάμο του, ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1 δεν έχει κρατήσει σχέση πάνω από δύο χρόνια και εξακολουθεί να... πετάει από κανάρα σε κανάρα (που λέει και το τραγούδι).

Έτσι, λοιπόν, το gazzetta.gr σας παρουσιάζει το... χαρέμι του πιλότου της McLaren. Από την κόρη ιδιοκτήτη περιφερειακού μπαρ Ρεμπέκα μέχρι την πρώην σύζυγό του Ρακέλ ντελ Ροζάριο και την Οντίντκοβα, η οποία σε κάνει να... κρατήσεις την ανάσα! Όσο για το ποια θα είναι η επόμενη; Θα το δείξουν η πορεία και ο Αλόνσο!

Ρεμπέκα 1999-2004

Η Ρεμπέκα ήταν το πρώτο... αμόρε του Αλόνσο. Λίγα χρόνια πριν μπει στη Formula1 φαίνεται ότι περιφερόταν αρκετά και σ' ένα περιφερειακό μπαρ γνώρισε την κόρη του ιδιοκτήτη, με την οποία ξεκίνησε να βγαίνει το 1999 και διατήρησε σχέση μαζί της έως και το 2004.

Καρολίνα Κόστα 2004-2005

Μετά την Ρεμπέκα, βρήκε... ζεστασιά στην αγκαλιά της Καρολίνα Κόστα. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει τον Φεβρουάριο του 2004 και διατήρησε σχέση για ένα χρόνο.

Φελίσιτι Τζέιν 2005

Το ραντεβού της μιας βραδιάς! Λίγες ώρες πριν αγωνιστεί στο Σίλβερστοουν το 2005, χρονιά που πάλευε για τον τίτλο και στο τέλος τον κατέκτησε, πέρασε μία βραδιά με την Φελίσιτι Τζέιν. «Η αντοχή του στο κρεβάτι μου πήρε το μυαλό. Μπορούσε κυριολεκτικά να συνεχίσει για ώρες», είχε δηλώσει τότε η Τζέιν, όταν βγήκαν στο φως τα... καμώματά τους. Ντούρος ο... Νάντο!

Τζένι Κέσλερ 2005

Την ίδια χρονιά από την αγκαλιά του πέρασε και η Τζένι Κέσλερ, με την οποία έβγαινε για μικρό χρονικό διάστημα, με το... θέμα να μην προχωράει.

Ρακέλ ντελ Ροζάριο 2005-2011

Γι' αυτό μάλλον ευθύνεται η Ρακέλ ντελ Ροζάριο. Ο λόγος για την Ισπανίδα τραγουδίστρια, που ήταν πρώτη φωνή στο ποπ συγκρότημα El Sueño de Morfeo, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2005 σε ραφιοφωνική εκπομπή της χώρας τους και όλα έδειχναν ότι ο Αλόνσο βρήκε την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ξεκίνησαν να βγαίνουν εκείνη τη χρονιά και το 2006 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως κράτησαν κρυφό τον γάμο τους μέχρι το 2008. Έζησαν στο Όξφορντ της Αγγλίας και το 2006 μετακόμησαν δίπλα στη λίμνη της Γενεύης στην Ελβετία.

Τον Φεβρουάριο του 2010 πήγαν στο Λουγκάνο για να είναι πιο κοντά στις εγκαταστάσεις της νέας του ομάδας, αφού είχε πάρει μεταγραφή στη Ferrari. Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2011 το ζευγάρι ανακοίνωσε στον Τύπο το διαζύγιο.

Ξένια Τσουμίτσεβα 2011

Ο λόγος του χωρισμού τους ήταν η εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε με το μοντέλο από τη Ρωσία, Ξένια Τσουμίτσεβα τον Νοέμβριο του 2011. Ωστόσο, το... ειδύλλιο δεν κράτησε πολύ.

Ντάσα Καπουστίνα 2012-2014

«From Russia with love» ήταν και η επόμενη σχέση του Αλόνσο. Τον Ιούλιο του 2012 γνώρισε στο Χόκενχαϊμ ένα άλλο μοντέλο από τη Ρωσία, την Ντάσα Καπουστίνα, που έχει δουλέψει με μεγάλους σχεδιαστές μόδας, όπως ο Κάρλ Λάγκερφελντ.

Αρχικά, οι δυο τους εθεάθησαν να διασκεδάζουν, αλλά μετά η σχέση τους βγήκε προς τα έξω, αφού εμφανίστηκαν μαζί στα πάντοκ. Μάλιστα, είχαν δημοσιευτεί και φωτογραφίες του ζευγαριού από κοινή τους διασκέδαση, ενώ ήταν μαζί μέχρι και το 2014.

Λάρα Άλβαρεζ 2014-2016

Επόμενο... θύμα του Αλόνσο η Ισπανίδα δημοσιογράφος Λάρα Άλβαρεζ, την οποία γνώρισε αμέσως μετά την Καπουστίνα και διατήρησε σχέση μαζί της μέχρι πριν από λίγο καιρό. Όλα ξεκίνησαν στο πάρτι Χριστουγέννων της Ferrari τον Δεκέμβριο του 2014, όταν δημοσιεύτηκε μία φωτογραφία τους. Την Πρωτοχρονιά του 2015, όμως, δεν έκρυψαν τη σχέση τους, αφού ο φακός τους συνέλαβε σε ρομαντικές στιγμές στη Νέα Υόρκη.

Βίκι Οντίντκοβα 2016

Όμως, ο Αλόνσο δεν... στέριωσε ούτε εκεί και από τον περασμένο Απρίλιο φημολογείται ότι βγαίνει με την Βίκι Οντίντκοβα. Ο πιλότος της McLaren δείχνει μία αδυναμία στις Ρωσίδες, με το 21 ετών εκρηκτικό μοντέλο να είναι, τουλάχιστον σύμφωνα με τις φήμες στο πλευρό του απο τον προηγούμενο μήνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!