Που αγοράζεις 727 ίππους με 35.000€;

Που αγοράζεις 727 ίππους με 35.000€;
Μόνο στην Αμερική θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο: έμπορος της Ford τοποθετεί υπερσυμπιεστή στις Mustang και τις πουλά καινούριες προς 35.000€.

Μια νέα διάσταση στον όρο «value for money» δίνει ένας έμπορος αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, ο οποίος προσφέρει καινούριες πεντάλιτρες Mustang με ισχύ 727 ίππων σχεδόν στην τιμή της απλής.

Ο ευφυής ιδιοκτήτης της Lebanon Ohio Ford κατάφερε να κάνει διάσημη την επιχείρησή του καθώς το νέο κυκλοφόρησε όχι μόνο τη χώρα του, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε συνεργασία με την εταιρεία ανταλλακτικών βελτίωσης Roush, τοποθετεί ένα υπερσυμπιεστή στον εγνωσμένης αξιοπιστίας V8 κινητήρα των 5.0 λίτρων της Mustang και εκτοξεύει την ισχύ, δημιουργώντας ένα από τα πιο δυνατά και ταυτόχρονα προκλητικά φτηνά muscle cars στην ιστορία της αυτοκίνησης.

Παρά το γεγονός ότι η βελτίωση δεν έχει την επίσημη σφραγίδα της Ford, η Lebanon Ohio σε συνεργασία με την Roush προσφέρει εγγύηση τριών ετών ή 50.000 χιλιομέτρων για τη μετατροπή. Το αυτοκίνητο διατηρεί κατά τα λοιπά την εργοστασιακή του μορφή, έτσι, αν θέλει κανείς να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις πολλές εκατοντάδες ίππων, η εταιρεία προσφέρει και αναβαθμίσεις σε φρένα, τροχούς, ανάρτηση και μετάδοση, με την ανάλογη επιβάρυνση φυσικά.

Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση όμως, το κόστος δεν θα ξεπεράσει τις 50.000€ περίπου.

Υπενθυμίζουμε ότι η νέα πεντάλιτρη Mustang αποδίδει στην στοκ μορφή της 435 ίππους και στις ΗΠΑ κοστίζει περίπου 29.000€, δηλαδή μόλις 6.000€ λιγότερα από την «ντοπαρισμένη» έκδοση της Lebanon Ohio.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!