Η Mini γιορτάζει με ειδική έκδοση

Η Mini γιορτάζει με ειδική έκδοση
Τα Cooper και Cooper S τιμούν το Austin Seven και αποκτούν μια έκδοση με το όνομα... Seven, που τα διαφοροποιεί στυλιστικά με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Προς τιμήν του Austin Seven, η Mini λανσάρει τα Cooper/Cooper S σε μια ειδική έκδοση, που θα πάρει το όνομά του. Τα Mini Seven ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα, με την οροφή σε σκούρο γκρι, μαζί με τους καθρέπτες και τις λωρίδες στο καπό με το ίδιο χρώμα. Επιπλέον, διατίθεται με στάνταρ 17άρηδες τροχούς (προαιρετικά 18 ιντσών) και μπορεί να συνδυαστεί μόνο με τέσσερα εξωτερικά χρώματα (Lapisluxury Blue, Pepper White, Midnight Black και British Racing Green), ενώ δεν λείπουν και τα ειδικά σήματα που πιστοποιούν τη διαφορετικότητα αυτών των Mini.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε νέες ταπετσαρίες, σπορ καθίσματα, σύστημα πολυμέσων 6,5 με οθόνη 6,5 ιντσών και ηχοσύστημα της Harman/Kardon. Ο εξοπλισμός άνεσης δεν τελειώνει εδώ, καθώς το παρόν δηλώνει το σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος, οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες και ηλεκτροχρωματικός εσωτερικός καθρέπτης. Προαιρετικά, το Mini Seven μπορεί να αποκτήσει δερμάτινα καθίσματα ή ένα σύστημα infotainment με μεγάλη οθόνη 8,8 ιντσών. Οι κινητήρες με τους οποίους θα είναι διαθέσιμη η νέα έκδοση είναι ο 1.500άρης των 136 ίππων ή ο δίλιτρος των 192 αλόγων, που κινεί την έκδοση S. Εκτός από το χειροκίνητο κιβώτιο των έξι σχέσεων, προσφέρεται (έξτρα) και ένα αυτόματο σασμάν, ισάριθμων ταχυτήτων. Το Mini Seven θα μπορεί να το αποκτήσει κάποιος τόσο σε τρίθυρο αμάξωμα, όσο και σε πεντάθυρο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!