Τα «βαφτίσια» του σόου των Κλάρκσον-Χάμοντ-Μέι (video)

Τα «βαφτίσια» του σόου των Κλάρκσον-Χάμοντ-Μέι (video)
Μετά από πολύ ψάξιμο και αρκετά βίντεο που έδειχναν τους παρουσιαστές προβληματισμένους για την ονομασία της νέας τους εκπομπής, ήρθε το αποτέλεσμα: The Grand Tour.

Η τριάδα των Κλάρκσον-Χάμοντ-Μέι δεν έμειναν για καιρό χωρίς δουλειά ύστερα από το Top Gear καθώς βρήκαν αμέσως επαγγελματική... στέγη στο Amazon, ωστόσο τους πήρε αρκετό καιρό για να βρουν το όνομα του νέου σόου. The Grand Tour ή TGT για συντομία, είναι το τελικό αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν εντυπωσιάζει, όμως κινείται στη λογική ενός αυτοκινητικού σόου μέσω της «παραδοσιακής» οδού.

Άλλωστε, ονομάστηκε έτσι καθώς κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβάλλονται αποσπάσματα από ταξίδια σε όλο τον κόσμο, όπως και το στούντιο δεν θα είναι σε σταθερή τοποθεσία αλλά θα ταξιδεύει κάθε φορά σε νέο προορισμό. Ο Τζέρεμι Κλάρκσον, είπε: «Θα ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο και θα παρουσιάζουμε την εκπομπή ζωντανά μπροστά σε κοινό, με το στούντιο να είναι μια γιγάντια "σκηνή". Οπότε αν θέλεις, είναι σαν ένα "Grand Tour", για αυτό και το ονομάσαμε έτσι». Μην ξεχνάμε πως στην αρχή είχαν βγει διάφορα ονόματα στην επιφάνεια (όπως το Gear Knobs) όμως τελικά το BBC δεν τους επέτρεψε να χρησιμοποιήσουν τη λέξη "Gear". Ακολουθεί ένα από τα βίντεο που μας δείχνει ότι υπήρχε... μεγάλο πρόβλημα στην τελική επιλογή της ονομασίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!