«Θέμα ωρών για Σουμάχερ»

«Θέμα ωρών για Σουμάχερ»

«Θέμα ωρών για Σουμάχερ»

Τα μαντάτα είναι δυσάρεστα! Ο νευροχειρουργός που χειρούργησε τον Μίκαελ Σουμάχερ τόνισε ότι είναι θέμα ωρών να φύγει από τη ζωή ο Γερμανός πιλότος της F1! Χάνει τους χορηγούς του ο «Σούμι».

Μετά τη δήλωση νευρολόγου ότι η ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ κρέμεται από μία κλωστή, ήρθε ο νευροχειρουργός που τον χειρούργησε και να φέρει ακόμα πιο άσχημα νέα. Συγκεκριμένα, τόνισε σε συνέντευξή του ότι είναι θέμα ωρών ο εφτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1 να χάσει τη μεγάλη μάχη που δίνει από τα τέλη του 2013.

«Δε ζυγίζει πάνω από 45 κιλά και μόνο ένα θάυμα μπορεί να τον κρατήσει ζωντανό. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε. Είναι θέμα ωρών», ήταν τα λόγια του. Έτσι, φαίνεται πως φτάνει στο τέλος η μεγαλύτερη μάχη που έχει δώσει ο «Σούμι», η οποία ξεκίνησε στα τέλη Δεκεμβρίου 2013, όταν είχε το σοβαρό ατύχημα κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Γεγονός που οδήγησε τους χορηγούς του σε μία παράδοξη κίνηση, αφού προχώρησαν στην απόφαση να βάλουν τέλος στα συμβόλαια που είχαν μαζί του. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν λίγες οι χορηγίες του «Σούμι», αφού είχε κερδίσει πάρα πολλές κατά τη διάρκεια της καριέρας του, που τον ακολουθούσαν και μετά το τέλος αυτής.

 

Best of internet