Σκι στην άσφαλτο με αυτοκίνητο; (video)

Σκι στην άσφαλτο με αυτοκίνητο; (video)
Αυτή η οδηγός δεν επιδίδεται σε κάποιο νέο είδος extreme sport. Προσπαθεί με έναν παράδοξο τρόπο να σταματήσει τη ρυμούλκηση του αυτοκινήτου της.

Οι Κινέζοι οδηγοί μας έχουν τροφοδοτήσει με εκατομμύρια επικίνδυνες, παράξενες, ακόμα και απίστευτες σκηνές κατά τη διάρκεια της οδήγησης, οι οποίες έχουν καταγραφεί σε χιλιάδες video. Στην προκειμένη περίπτωση, πρόκειται για έναν από τους πιο παράδοξους και παράλληλα διασκεδαστικούς τρόπους, για εμάς που τον παρακολουθούμε ως θεατές, να σώσεις το αυτοκίνητό σου από τον γερανό της τροχαίας.

Όπως θα δείτε στη συνέχεια, η οδηγός του λευκού αυτοκινήτου που είχε παρκάρει παράνομα κρεμιέται στο πίσω μέρος του και ουσιαστικά ρυμουλκείται και αυτή από το γερανό. Προφανώς θα μπορούσε να επιβιβαστεί στο ρυμουλκό όχημα, ωστόσο αυτή σκέφτηκε ότι με αυτό τον τρόπο θα έπειθε τον οδηγό να σταματήσει τη διαδικασία.

Αυτό δεν συνέβη όμως, τουλάχιστο κατά τη διάρκεια της καταγεγραμμένης δράσης. Ταυτόχρονα, παρά τη στάση του γερανού στο φανάρι, ούτε η γυναίκα φαίνεται να πείθεται από τις προφανείς προτροπές της οδηγού του αυτοκινήτου που ακολουθεί και καταγράφει το συμβάν, να σταματήσει να σέρνεται πίσω από το πολύτιμο όχημά της. Ξεροκεφαλιά, απόγνωση, ή ανύπαρκτη αίσθηση κινδύνου;

Τη συνέχεια της πραγματικά εντυπωσιακής αυτής προσπάθειας διάσωσης αυτοκινήτου δεν τη γνωρίζουμε. Τη λυπήθηκε ο οδηγός του γερανού; Έλιωσαν τα παπούτσια της και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει η κάτοχος του αυτοκινήτου;

Ότι και να συνέβη το μόνο βέβαιο είναι ότι οι συμπαθείς Κινέζοι δεν θα σταματήσουν ποτέ να μας εκπλήσσουν με τα καμώματά τους στους δρόμους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!