Στις δοκιμές με Mercedes ο Οκόν

Νίκος Τσιώκος
Στις δοκιμές με Mercedes ο Οκόν
Με τη Mercedes θα λάβει μέρος στις δοκιμές εξέλιξης της Βαρκελώνης ο Εστεμπάν Οκόν, ενώ έχει ανακοινωθεί από τη Renault για την πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής (13/5).

Πολυάσχολος θα είναι ο Εστεμπάν Οκόν στη Βαρκελώνη. Ο Γάλλος έχει, ήδη, ανακοινωθεί από τη Renault ότι θα λάβει μέρος στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του Γκραν Πρι της Ισπανίας την Παρασκευή (13/5). Ωστόσο, έχει συμβόλαιο με τη Mercedes και με τα «ασημί βέλη» θα συμμετάσχει στις δοκιμές εξέλιξης.

Ο 19χρονος θα τρέξει με τη Renault και την πρώτη ημέρα των δοκιμών εξέλιξης, ενώ τη δεύτερη θα μπει σε αυτό των Γερμανών αντί του Νίκο Ρόσμπεργκ. Βέβαια, δε θα είναι ο μοναδικός από τους αναπληρωματικούς, δοκιμαστές ή οδηγούς εξέλιξης που θα δώσουν το παρών.

Η Williams θα έχει τον Άλεξ Λιν την πρώτη ημέρα, η Force India τον Αλφόνσο Σέλις Τζούνιορ αμφότερες τις ημέρες και η McLaren τον Στόφελ Φαντόρν, που πήρε τους πρώτους βαθμούς της φέτος στο επίσημο ντεμπούτο του (αντικατέστησε τον τραυματία Φερνάντο Αλόνσο), τη μία από τις δύο ημέρες (Τρίτη 17 και Τετάρτη 18 Μαΐου).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!