To Jeep Renegade πάει για ράφτινγκ (video)

To Jeep Renegade πάει για ράφτινγκ (video)
Το 4x4 της Jeep δεν φοβήθηκε το νερό και κατάφερε να βγει... νικητής, αφού κατάφερε να διασχίσει μια Ολυμπιακών προδιαγραφών υδάτινη πίστα!

Το DNA της Jeep περνάει από τα μεγαλύτερα μοντέλα της έως και το μικρότερο, με αυτό να είναι το Renegade. Το μικρό τετρακίνητο μοντέλο τα καταφέρνει πολύ καλά στις εκτός δρόμου προκλήσεις και για άλλη μια φορά έρχεται για να το επιβεβαιώσει, καθώς μπήκε στα... βαθιά και συγκεκριμένα, σε μια υδάτινη πίστα Ολυμπιακών προδιαγραφών. Μέχρι στιγμής, είναι το μόνο αυτοκίνητο που δοκιμάζει κάτι τέτοιο, ωστόσο τα ορμητικά νερά δεν κατάφεραν να σταθούν εμπόδιο.

Πίσω από το τιμόνι του Renegade Trailhawk κάθισε η Έιμι Φούλερ, αθλήτρια του σνόουμπορντ, ενώ οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Έιμι, δήλωσε μετά την εμπειρία της: «Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και έτσι, όταν έφτασα και είδα τη δύναμη των υδάτων, μαζί με τον ήχο τους, μου αγχώθηκα αρκετά. Πάντως, λίγα μέτρα μέσα στο νερό αρκούσαν για να χαλαρώσω, καθώς το αυτοκίνητο είχε πολύ καλή αίσθηση και έλεγχο, οπότε άρχισα να το διασκεδάζω». Θυμίζουμε ότι η Trailhawk έκδοση του Renegade δίνει έμφαση στις εκτός δρόμου περιπέτειες και έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ειδικά προστατευτικά και ένα ακόμη πρόγραμμα στο σύστημα Selec-Terrain, με την ονομασία Rock (βραχώδες έδαφος).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!