Ετοιμάζεται για NASCAR ο Γκροζάν

Νίκος Τσιώκος
Ετοιμάζεται για NASCAR ο Γκροζάν
Ο Ρομάν Γκροζάν ετοιμάζεται να κάνει κάποια στιγμή ντεμπούτο στο πρωτάθλημα NASCAR, όπως αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής της Haas, Τζο Κάστερ.

Ενώ έχει κάνει πετυχημένο ντεμπούτο στη Formula1, η Haas δουλεύει και πάνω σε κάτι άλλο, εκτός από το να μείνει στο ίδιο επίπεδο και να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και τις επόμενες χρονιές. Ο λόγος για τη συμμετοχή του Ρομάν Γκροζάν στο πρωτάθλημα NASCAR, όπως αποκάλυψε ο Τζο Κάστερ μιλώντας στην ιστοσελίδα motorsport.com.

«Σίγουρα είναι στη λίστα μας. Πρέπει απλά να το κάνουμε να λειτουργήσει, είτε είναι φέτος, είτε την επόμενη χρονιά. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον από το ένας τωρινός οδηγός της F1 να έχει έναν καλό αγώνα NASCAR. Πιστεύω ότι θα ήταν καλό για όλους.

Το ξεκαθάρισε ότι δε θα ήθελε το ντεμπούτο του να γίνει σε οβάλ. Αυτή θα είναι η πρώτη μας προσέγγιση. Να το αξιολογήσουμε και να τα ευθυγραμμίσουμε όλα σωστά. Αυτό θα χρειαστεί χρόνο», ήταν τα λόγια του γενικού διευθυντή της αμερικανικής ομάδας.

Πάντως, για φέτος υπάρχουν μόνο δύο διαθέσιμες ημερομηνίες για να λάβει μέρος στο εν λόγω σπορ, η 26η Ιουνίου στη Σονόμα και η 7η Αυγούστου στο Γουότκινς Γκλεν, αφού οι υπόλοιπες συμπίπτουν με τα Γκραν Πρι της Formula1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!