Καινούργιο Volvo σε 2 ώρες

Καινούργιο Volvo σε 2 ώρες
Ως μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στο κομμάτι της τεχνολογίας και της συνδεσιμότητας, η Volvo έχει στα σκαριά μια υπηρεσία που θα αλλάξει την εμπειρία αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου!

Η Volvo σχεδιάζει να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την διαδικασία αγοράς ενός καινούργιου αυτοκινήτου, καθώς με την πρόσφατη ιδέα της, περιορίζει το χρόνο αναμονής κοντά σε δύο μόλις ώρες! Στόχος της είναι μάλιστα να μεταφέρει την «παραγγελία» του νέου μοντέλου από το smartphone του αγοραστή, για μια πλήρως ηλεκτρονική και άμεση αγορά. Αυτό, θα το επιτύχει σε συνεργασία με μια νέα εταιρεία στον χώρο της διανομής, με την ονομασία Urb-It.

Η τελευταία, έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της συνέπειας στο χρονικό όριο των δύο ωρών που ορίζεται και νιώθει τόσο σίγουρη για την αποτελεσματικότητά της, που εγγυάται ότι αν ο πελάτης δεν έχει παραλάβει το αυτοκίνητό του μέσα σε αυτό, η διανομή είναι δωρεάν! Επίσης, για να εξασφαλίσει ότι το αυτοκίνητο θα καταλήξει στα... σωστά χέρια, μεταξύ άλλων στέλνει και έναν ηλεκτρονικό κωδικό επιβεβαίωσης, έγκυρο για μία μόνο χρήση. Η εν λόγω υπηρεσία θα ξεκινήσει μέσα στο 2016 πιλοτικά στη Στοκχόλμη κι αν πάνε όλα καλά, θα επεκταθεί στις περισσότερες μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις εντός ενός χρόνου. Το πλάνο μέχρι το 2025 θέλει τη Volvo να διανέμει τα καινούργια αυτοκίνητά της εντός δύο ωρών, σε 200 πόλεις παγκοσμίως.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!