Έκλεστοουν: «Θα ήταν φανταστικό ένα Γκραν Πρι στο Λονδίνο»

Έκλεστοουν: «Θα ήταν φανταστικό ένα Γκραν Πρι στο Λονδίνο»

Έκλεστοουν: «Θα ήταν φανταστικό ένα Γκραν Πρι στο Λονδίνο»

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν τάχθηκε υπέρ ενός Γκραν Πρι της Formula1 στο Λονδίνο και μάλιστα τόνισε ότι θα έχει περισσότερους θεατές από αυτό του Μονακό.

Με... καλό μάτι βλέπει το ενδεχόμενο διεξαγωγής Γκραν Πρι της Formula1 στο Λονδίνο ο Μπέρνι Έκλεστοουν. Ο ισχυρός άνδρας της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού τόνισε, μάλιστα, ότι αυτό θα έχει περισσότερους θεατές από του Μονακό στο Μόντε Κάρλο. «Η απάντηση είναι ότι αν μπορεί να γίνει, τότε θα λατρεύαμε να το κάνουμε.

Υπάρχει ένα μικρό τεχνικό θέμα, αλλά εκτός από αυτό δε βλέπω άλλα δράματα. Ένα Γκραν Πρι στο κέντρο του Λονδίνου θα είναι φανταστικό. Έχουμε το ίδιο στο Μπακού, όπως και στο Μονακό. Οι αγώνες δρόμου έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς. Θα είχαμε πολύ περισσότερους θεατές από το Μόντε Κάρλο», ανέφερε ο Βρετανός στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV News.

Πάντως, από τα λεγόμενά του προκύπτει ότι υπάρχουν συζητήσει για να δούμε GP στους δρόμους του Λονδίνου. Ωστόσο, θα είναι απορίας άξιο ποιο θα αντικαταστήσει, σε περίπτωση που πάρει το... πράσινο φως, καθώς είναι ήδη... too much οι 21 αγώνες σε μία σεζόν.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 είχε βγει μία ανακοίνωση από την εταιρεία που διαχειρίζεται το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, η οποία έλεγε πως τσεκάρεται το ενδεχόμενο αυτό να μετατρεπόταν σε πίστα με τη λήξη της διοργάνωσης και να γινόταν εκεί ο αγώνας, αλλά δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη.

Best of internet