Γουίτινγκ: «Θα είναι έτοιμο το Μπακού»

Γουίτινγκ: «Θα είναι έτοιμο το Μπακού»

Γουίτινγκ: «Θα είναι έτοιμο το Μπακού»

Ο Τσάρλι Γουίτινγκ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της πίστας του Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν και τόνισε ότι θα είναι έτοιμη για το Γκραν Πρι τον επόμενη μήνα.

Για τον πρώτο αγώνα στη Formula1 ετοιμάζεται το Αζερμπαϊτζάν, καθώς θα φιλοξενήσει το Γκραν Πρι Ευρώπης το τριήμερο 17-19 Ιουνίου. Έτσι, ο Τσάρλι Γουίτινγκ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της πίστας του Μπακού και έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε.

Γι' αυτό και τόνισε ότι το σιρκουί θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα. «Μπορείς να δεις την ποιότητα όλων των εγκαταστάσεων. Το επόμενο ταξίδι μου στο Μπακού θα είναι στις αρχές Ιουνίου και θα είναι έτοιμη η πίστα μέχρι τότε.

Θα είναι συναρπαστικός αγώνες. Ειδικά από την όγδοη μέχρι τη δωδέκατη στροφή θα είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι. Αυτό ισχύει και από τη δωδέκατη μέχρι την 15η, που θα είναι αρκετά θεαματική.

Επίσης, συναρπαστικό θα είναι το κομμάτι από τη 16η μέχρι την 20ή στροφή. Αν έπρεπε να συγκρίνω μία πίστα με αυτή, θα ήταν η Σιγκαπούρη, όμως η ταχύτητα εδώ θα είναι πιο υψηλή!», ανέφερε ο αγωνιστικός διευθυντής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, μετά την επίσκεψή του στο σιρκουί.

Best of internet