Ένα μίνι παλάτι για την εγγονή του Mr F1

Ένα μίνι παλάτι για την εγγονή του Mr F1
Η Σοφία είναι σίγουρα ένα από τα πιο τυχερά παιδάκια αυτού του κόσμου, καθώς παππούς της είναι ο δισεκατομμυριούχος Μπέρνι Έκλεστοουν.

Η τελευταία έκδοση του βρετανικού περιοδικού Hello παρουσιάζει το σπάνιο απόκτημα της μικρής Σοφίας: ένα κουκλόσπιτο «παλάτι», ακριβές αντίγραφο της κύριας κατοικίας της ζάπλουτης οικογένειάς της, που κοστίζει 100.000.000€ και διαθέτει 57 δωμάτια!

Βλέπετε η δίχρονη Σοφία έχει τη σπάνια τύχη να είναι εγγονή του Μπέρνι Έκλεστοουν, «αφεντικού» της Φόρμουλα 1, με περιουσία που υπολογίζεται περίπου στα 3,1 δις δολάρια. Έτσι η μητέρα της μικρής Σοφίας, Ταμάρα, δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να παραγγείλει ένα ακριβές αντίγραφο της κύριας κατοικίας τους, που βρίσκεται στην πανάκριβη περιοχή του Κένσιγκτον στο δυτικό Λονδίνο, υπό κλίμακα φυσικά, τέτοια όμως που να αποτελεί ένα σχεδόν κανονικό σπίτι για τη Σοφία.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Ταμάρα στο περιοδικό, μητέρα και κόρη περνούν πολλές ώρες στο εντυπωσιακό «κουκλόσπιτο», καθώς η μικρή Σοφία είναι ευτυχής με το νέο της απόκτημα. Πώς να μην είναι άλλωστε, όταν το όνειρο των περισσότερων κοριτσιών αυτή της ηλικίας είναι να έχουν αντίστοιχες κατασκευές για τις κούκλες τους και μόνο, όχι να μπορούν να… μείνουν μέσα σε αυτές.

Τον τελευταίο καιρό, γίνεται πολύς λόγος σχετικά με τη συνέχιση της παραμονής του παππού της Σοφίας, του Μπέρνι Έκλεστοουν, στην ηγεσία της εταιρείας που διαχειρίζεται τη λειτουργία και τα διαφημιστικά έσοδα της Φόρμουλα 1.

Αυτό όμως δεν μπορεί να αποτελέσει «μαύρο σύννεφο» στο παραμύθι που ζει η μικρή κληρονόμος, καθώς η τεράστια περιουσία που έχει συσσωρεύσει ο παππούς είναι αρκετή για περισσότερες από μια ζωές, ακόμα και μέσα στη απόλυτη χλιδή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!